Det går vist ikke an med oppgradering, før en blir nullstilt gitt. Nullpunkt, helt på bunn. Der en trenger nok engang finne håp i seg selv. Finne hva som er viktig for en selv. En trenger å gå innover, en trenger å bli bevisst seg selv igjen.

Hva som paralyserer en, hva som gir en styrke. Hva som er viktig, hva er det på tide å gi slipp på. Hva en trenger mer av for å ha det bedre. Hva en trenger å gjøre for å vibrere høyere!

Ja en blir oppmerksom på seg selv, så klart om en driver med selvutvikling og er bevist seg selv og sine greier.

En healer sin reise er ikke som alle andre sitt, det er nå sikkert! En healer, må gjennom mye sjels arbeid og smerte. Mye selvransakelse, en healer blir ikke født uten å gå gjennom sine ting.


Om en ikke får sagt unnskyld til alle en møter, så kan en lukke øyene, og se for seg den personen en vil si unnskyld til. Åpne opp hjerte og sende kjærlighet og bare la følelsene komme ut.

Jeg brukte vel mye av 2013-2015 og si unnskyld til så mange, med hjerte kontakt, på nett, face 2 face, ja you name it!

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har beklaget meg overfor Tord, Haugesund gutten den gangen jeg ble kjent med i Oslo, da jeg bodde der i noen få korte uker. Jeg kunne ikke bo i Oslo, det var nesten ikke trær der. Så jeg pakket tingene mine og flyttet, rettere sagt Tord kom og hentet meg.

Men om du leser her engang, jeg er så lei meg for det. Jeg var virkelig ung og dum. Jeg skulle ha behandlet deg mye bedre. Du var bare herligste kjæreste jeg hadde den gang tilbake i 1998/99, takk for du kom i livet mitt da. Slik jeg fikk også oppleve den side av menn på den tiden. <3


Ja hvor var jeg egentlig? Utenom så klart å finne sin stemme, så er det godt å kjenne at en er ønsket. Ønsket i denne Verden. Men for å kjenne på nettopp denne følelsen. Så trenger en å ha hjerte åpnet og lukke øyene for å kunne å se med hjerte sitt.

Altså om du har aldri vært der, du ligger nesten på gata, ser på himmelen, ikke engang klarer du å bry deg om noe som helst om hva andre måtte tenke og tro. Eller i hele tatt bry deg om livet generelt. Ja da vet du ikke hva jeg prater om.


Du skjønner, den følelsen, der en ikke ser vits med å leve i hele tatt. Den trodde jeg at jeg viste hva det var før 2015. Men etter Glenn tok selvmord foran oss, så skjønte jeg hvordan det føles å være selvmordskandidat rett og slett.

Men nå er det straks 2020. Neste Mai har det gått 5 år. Jeg lever fortsatt. Så jeg har nå klart meg! Men ja, det er viktig hva en får i seg av næring også. Jeg kom på det ble alkohol og jævla mye mat på meg. Altså mye kjøtt og gud vet hvor mye gluten jeg fikk i meg på turen jeg var i. 

Om kroppen ikke har rette drivstoff, så kan ikke hjernen heller holde seg sterk. Det er som å fylle bensin i en dieselbil og ikke komme lenger enn her fra til Åssiden… (Been there, done that) Men ja det var Toyota så klart, dem går og går. Så den skal ha at den klarte seg så lenge på bensin stakkars..Men ja, likevel, en skal ta seg selv på alvor. Om en får virus i kroppen, så gir en ikke full gass heller. Men en tar det med ro, slik er det med hjernen vår også. Når det blir overload, altså for mye ikke riktig stimulering. Så trenger en å ta seg selv på alvor.

Lytte, gråte, skrike, slå, whatever som ikke fysisk skader deg selv og menneskene rundt deg så klart.
Men whatever som funker for deg, som vil lette på trykke rett og slett.

Vi trenger ikke å stemple oss selv med hel haug diagnoser og leve etter det, bare for vi tillater oss selv til å våge å føle på all slags følelser.

Det er ikke unormalt å gråte og være lei. Det er rart egentlig at vi programmerer oss selv og belønner oss selv og andre når vi smiler. Mens alt annet ikke er så tillatt.Jeg gjør det samme selv altså. Men det er noe med å være omringet av positiv energi. Og det beste har jeg lært å skape den selv. For hvis vi gjør oss avhengig av andre skal løfte oss opp. Så vil vi alltid være avhengig av andre.

Men ALDRI glem hvor viktig det er med menneskekontakt og hudkontakt. Det er slik vi lader oss opp. Jeg kjenner etter snart 5 år med lite kos og sex, det begynner å gjør noe med meg. Og det er ikke positiv retning. Jeg er dritt lei av å ha sex med meg selv etter 5 nå.

Men det er vel en grunn til dette også, jeg har jo lært at sex og kos betyr ikke alt. Men det betyr likevel jævlig mye. Det beste hadde jo vært om en var sammen med noen som var i bølgelengde når det kom til slikt behov.

Noen sier at sex betyr ingenting, har du vært seksuelt frustrert noen gang? Nei du har ikke det nei. Neimen så fint for deg da!!!!! ;p Det er slik at jeg kjenner at fingrene til å med taster hardere akkurat nå..

Men ja hjalp med liten pause nå gitt..

Jeg vet ikke med deg? Men jeg har vurdert mer som voksen å rømme “hjemmefra” enn det jeg har gjort som barn. Selvom jeg rømte hus og hjem da jeg var barn også da.

Men ja jeg har vel rømt også som voksen, da rømte jeg til Krisesenter med 3 barn gitt. Men jeg har lært meg mer om energi og slikt siden den gang gitt. Selvom jeg ser det gode i de aller fleste. Så kjenner jeg igjen en asshole i fra mil avstand når jeg spotter en.


Så noe godt har da kommet ut av all erfaring, når en får reflektert litt over det hele.


For dere som har peiling på numerologi, i 2002, giftet jeg meg, 2011 separerte jeg meg, og i 2020 kommer jeg til å skille meg. Så jeg har ikke gjentatt akkurat de samme tingene, jeg føler jeg har utviklet meg for hver gang. Men det er nå hvilket øye som ser den situasjonen.


Selvom jeg skulle ønske at jeg kunne få det ugjort at jeg skal skilles neste år. Altså at det ikke i hele tatt var noe ekteskap. Men jeg giftet meg med min bestevenn den gang. Nå veldig god venn. Så jeg er takknemlig for å ha fått en god venn resten av livet.

Jeg er egentlig veldig takknemlig i alle mine sjels-brødre og søstre/sjels-søstre jeg.

Godt å kjenne at jeg begynner å gå tilbake til meg selv, litt etter litt. Jeg har da ikke hastverk. Jeg tar det med ro, gir kroppen min riktig næring og drikke.
Forer hjernen min med godprat, generelt være ekstra god med meg selv.


Det er viktig det skjønner du, alt begynner med en selv. Det er viktig å føle godt med seg selv. Selvom vi alle har usikkerhet i oss. Det er viktig å fore selvsikkerheten sin. Være så god med seg selv at usikkerheten sin har ikke annet valg enn å bli trygg.

Men ja, det hjelper så klart å være rundt mennesker som gjør deg selvsikker og ikke leker med hjerte og hjernen din så klart… Om du er slik person. og er omringet med Low vibration shit på sosial media og ellers i hodet ditt! Level the Fuck Up!!

Det er verken noe tid eller rom for bullshit!

Ta vare på deg selv vakre sjel, snakk med mennesker rundt deg. Jeg vet om ingen som er tankeleser. Selvom en sanser mer enn andre, så er det viktig likevel å si viktig ord til mennesker som betyr noe for deg.

Til å med til fremmede. Trenger ikke å være seksuelt bare for vi er hyggelig med hverandre. Og ja det er forskjell mellom å være hyggelig og sende jeg vil knulle deg Vibes også…

Just be humble and nice.. <3Og om du synes alt er tøft og tungt nå, pust og ikke la hjernen din tulle med deg. Du er VIKTIG!! Du er Elsket! Du er bad ass mother fucker som klarer ALT du vil!!! Det er mange som bryr seg om deg. <3

Du skjønner en trenger virkelig å nullstilles nå før oppgradering skjer. Så hold deg gjennom denne tunge tiden nå. Så vil alt bli bedre snart skal du se..

Måtte vi få Universal Healing framover fra våres Forfedre og Alle Kreftene, der ute som ser etter oss mens vi lever her på denne Jorden.

Lag deg selv fin helg, der du gjør akkurat det du har lyst til. Det du føler er riktig å gjøre, det du trenger for å føle deg bedre. <3  - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es