Trenger vist ikke mange dagene bort hjemme i fra, til det går opp for meg. Hvor velsignet vi er.. Å kunne bo her ute i skogen, og hente seg inn igjen, jeg trenger alltid en ferie etter jeg har vært på ferie. Hva med deg?

Så det er helt nydelig å bo slik som jeg bor, langt borte, men likevel nærme nok naboer, fantastiske naboer så klart! Men ja jeg vil likevel plante noe gigantiske busker foran porten. Jeg liker ikke det er åpent der..

Jeg tenker at alt faller på plass mer og mer etterhvert, denne plassen har ikke stått tomt i all evighet for så bli “min”,(jeg låner mens jeg puster i denne verden), forså skal jeg komme så langt, forså bare komme så langt? Nei vet du hva! Det henger ikke på grep.

Jeg tenker Reisen fortsetter videre. Så hva tenker du? Våger du å ta på deg sikkerhetsbelte nok engang og ri med? *Mustang, baby, Mustang*Brooom brom* ;p

Men kanskje litt mer tryggere grunn denne gangen, så klart. Litt mer bakkekontakt nivå så klart. En blir tross alt klokere også på veien..

En kan ikke gjøre samme greie mangt ganger og forvente forskjellige resultat! Så det er viktig å lære ting mens en er her og lever..

Jeg tenker egentlig i bunn og grunn, så er ingenting annet egentlig noe særlig viktig, enn menneskekontakt vi skaper her i denne reisen sammen.. For du skjønner FOREVER IS FUCKING LONG TIME, hvis en ikke skaper noe menneskekontakt mens en puster her..

Så kan en velge selv da, om en vil skape Shallow tilknytninger, eller gå dypere i seg selv. Forså finne en dypere mening med en annen sjels møte en møter her i denne reisen.

Noen ganger har en ikke valg, for jo mer en leker struts, jo mer faller livet ditt i fra hverandre.

Det går så galt, at du tilslutt har ikke annet valg enn å holde kjeft! Og lytte godt etter, hva er dypere mening med det hele! Hva er det du skal lære nå..

Så klart en har lov å banne og spør hvorfor, men en kommer jo ingen vei med å stille seg bare hvorfor heller..

Når en lytter så risikerer en faktisk at en lærer noe nytt. Så jeg har stadig planer om å lytte bedre. Jeg Elsker å prate, men ja er stadig i utvikling likevel..

Men ja hvor var jeg egentlig hen?


Noen ganger er vi så hard med oss selv at vi selv glemmer alt det gode vi gjør for alle rundt oss. 

Det å gi seg selv lov til å bare være. Være god nok, bra nok som en er. Være i harmoni med seg selv. Altså bare de øyeblikkene der du bare føler deg i ett med pusten og alt som er.

Det er helt nydelig synes jeg da..

Er det flere som føler seg ganske så åpen kanal nå for tiden? Det har vært ganske så stille lenge nå. Så kanskje det blir haug av downloads om etter en tid nå. Det virker hvert fall slik.

Men ja når jeg først snakker om det, jeg stod opp etter en drøm. Jeg husket drømmen, det ble printet i skallen. Da er det ikke lenger en drøm. Da er det en beskjed gitt. Symbolsk helt klart, det å ble vist universet, himmelen, og det ble kalt for ALT mulig og kortet ned til “det som måtte gjøre ditt hjerte glad”-

Men jeg velger å kalle det Kilden for øyeblikk. For meg er dette helt nytt bildet vist. Så jeg trenger å tygge på det selv. Men ja uansett, også var det haug og gammelt rot og skit, som var i første vrake bilen jeg hadde. En hvit Ford Mondeo. jeg pakket så mye av alt mulig rart i store svarte sekker, og brant dem opp i en sånn kjempe stor søppel brenning maskin langt borte i ukjent land.

Fantastisk drøm, ikke sant! :-))

Det har vært intense dager, jeg er så glad for internett og alle dere som poster om hvordan planeter fungerer. Det er nå godt å vite hva som er grunnen til en føler som en gjør.

Alt er tross alt energi, vi er energi. VI/ALT er tross alt koblet sammen.. Dermed påvirker alt og alle hverandre på godt og vondt..

Men ja det er nå min mening, du får ta det som føles rett i ditt hjerte. Det som ikke føles rett det får du bare riste av deg.

Jeg tenker vi kan ikke være enig med alle. Det er nå så. Vi har alle hvert vårt sterke meninger om visse ting og tang.Åh jeg trenger å fortelle om, denne gangen rakk jeg salget på EssanteOrganis Har fått så masse digg. Jeg elsker sjampoen der i fra. Håret mitt trengte noen måneder på seg til å bli i hele tatt hår igjen.

Det er ikke lett å finne en produkt en kan stole 100% på er helt økologisk. Så jeg er glad for jeg har funnet en plass jeg kan ha tillit til deres produkter og dem selv!

Jeg kjøpte mascara og eyeliner. Jeg ble rett og slett helt forelsket i mascaraen, jeg har ikke funnet til nå en slik økologisk mascara! Så jeg er nå i himmelen. Jeg har for det meste gått uten nå i lang tid. Fordi jeg hadde gitt opp å finne en ordentlig økologisk mascara! Så weeee…

Virker som den gir både fuktighet, volum, lengde og samtidig super myk på vippene. Suveren rett og slett!

Ja jeg vet det koster litt, men som brand medlem så får du 30% rabatt og pluss til haug av andre goder

Til neste gang vakre sjel, skap deg selv smilende dager. Vær god med deg selv og andre..

___Tuddelidu___

ANONNSE!! ESSANTEORGANICS - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es