Hvis du ønsker å vite mer om tall 555 eller andre tall ta en titt her

Først og fremst! 
Tusen takk Melissa for du har sendt meg mail etter mail for å minne meg på å oppdatere denne blogginnlgg her. 

Du kan lese om Tall 555 mer her 

Dem 144.000 der det står om dem overalt på nett og i bøker. Hva betyr det egentlig?

Jeg tror det er symbolsk jeg, som alt annet. 144.000 Blir jo 9!
9 står jo for avslutninger. Det er jo avslutning på gang nå! Det gamle systemet som har vart så lenge nå driver og kollapser for godt. Men samtidig så står også 9 for dette! Da henger det plutselig ting mer på grep. Det forteller jo om oss mennesker som driver med healing av verden!

Denne massiv oppvåkningen som har vært og driver fortsatt og skjer! Vi kan ikke bare poste meme rundt på sosial media og ellers oppfører oss som en gjeng sauer!

Det føles som om det ikke gir mening. Men samtidig så er vi jo nødt til å gjøre det. Vi har jo ikke mange valg engang! Systemet er så solid at det har ballegrep rundt de aller fleste av oss.

Det er sitte å klø seg i hodet og vente på en annen skal komme og redde verden nok engang blir for dumt. Eller det kommer nok til å dukke opp noen som vil hjelpe til når vi sitter dypt i det, det trenger vi å ha tro på. Med tanke på Pyramidene ble ikke bare lagd av mennesker.

Så hva betyr egentlig de 144.000? Som sagt så tror jeg det er symbolsk og står for avslutninger, så vi har valget, vi er millioner nå som har våknet! Det er ikke bare 144.000. Tross alt mennesker har overtatt snart hele kloden!

Jeg alene har 4 barn, så jeg er ikke rette raua til å si stort om andre sin produktsjon. Så jeg har vært med å bidratt til øke befolknings mengden selv.

Men ja vi får gjennomsnitt mindre barn nå for tiden enn i gamle dager, men nå lever vi nesten til vi er 100 år gitt..

Det er bedre vilkår nå så mange plasser i verden. Så vi går jo rette veien. Selvom de grådigste fortsatt ønsker å sitte på tronen og ønsker ikke å dele godene med seg. For dem mener dem har mer rett til alt enn andre. For dem har drept så mange der ute til å kunne ha så mye av alt som er, dermed er det deres rett til å ha ALT SAMMEN! 

“Og vi skal liksom bøye oss og kysse deres hånd og si, ja takk takk for du sitter der og gjør ingen nytte av deg selv, enn å sende uskyldig mennesker til krig for å drepe andre uskyldige mennesker, for deg!”

Jeg vet ikke hvilket verden det er som skal akseptere at slikt skal være RIKTIG jeg da, men jeg ønsker ikke å være endel av verden der grusomhet skal belønnes. “Den som bråker og steller i stand mest mulig dritt skal ha rett til mer”
Men det er nå så, jeg orker ikke å ta en tankespinn rundt dette nå gitt.


Jeg føler jeg trenger å nevne navnet til Herr Gentlemann. Han var tross alt min veiviser når jeg drev og våknet. Hadde det ikke vært for Tommy, så hadde jeg nok følt meg ganske så lost og alene.

Så takk Tommy for du har vært god venn. Engel er du rett og slett. Endel mistforstått engel da. Men det ordner du jo lett selv, det skal du ha, eller hva? 😉Men ja jeg har tatt en sånn kjapp rescann av hjernen, av minner. Alt jeg har vært gjennom. Hva driver alt dette til å forbrede meg på egentlig?

Jeg tenker det er nå godt at en ikke vet alt på forhånd om hva som skjer. Selvom en vet også ting på forhånd, så skjer det jo forandringer. Alle har tross alt fri vilje. En kan aldri tvinge noen andre til noe som helst. Eller tvinge seg selv til noe. Eller en kan gjør det da. Men masken faller jo av tilslutt engang!

Jeg har tvunget meg selv mange ganger til ting, så har det blitt at jeg har måtte betale for det. Med tanke på det gikk jo bare ting utover meg selv. Jeg ønsket ikke engang å være hjemme i mitt eget hus igjen.
Jeg følte meg rett og slett rotløs nok engang.

Men jeg prøvde jo igjen å bli ett forhold der jeg ikke vokste stort. Vi var ikke i hjernetrims bølgelengde. Ikke at min storesøs var enig i avgjørelsen om å gifte seg igjen. Hun er min mor nr 2 egentlig. Selvom jeg kan være moren hennes og på en annen måte. Dessuten hadde jeg vært i det forholdet enda, så hadde jeg fortsatt vært fanget i 3D verden nok engang. Jeg kunne aldri ha klart å tonet meg inn i 5D, med slik energi rundt meg hele dagen.

Dessuten han fikk 3 år på seg å viberere høyere, han valgte å bli i sin 3D. Så jeg sitter ikke å utslette meg selv nok engang for en ny mann altså! No fucking way!  

Dessuten noen trenger soul sjokk for å våkne. Så jeg føler jeg var nok hans soul sjokk. Han trengte noen som kunne være glad i han og gi slipp på han for at han skal våkne til større menighet om livet gitt.

Dessuten så er du en utrolig vis mann om du kan stå ansvarlig for de tingene du har gjort og ikke gjort og ønsker å forandre deg til noe bedre. At du står med hodet hevet og kan si jeg vet hva som skjedde og jeg forandrer meg til det bedre.

Så stort HEIA til alle oss som ikke tar oss høytidig og kan stå for våres ting! Stå ansvarlig og ønske om å forandre oss til det bedre for vi ser oss selv! Så STORT HEIA til min x.
 

Men ja når en kjenner fred overalt etter folk flytter ut, så betyr det jo at vi har valgt riktig. Dessuten så har vi vært ett helt liv sammen før. Nei takk been there done that. Jeg går ikke der igjen.

Dessuten nå har jeg prøvd fra bror til kjærest. Nei det går ikke. Har jeg sagt til deg at du er broren min, så er du broren min. Da er du i friend-zone.  Aksepter det bare engang for alle. Slutt å runk for faen! ?

Ekkelt altså, jeg kjenner når menn har runket etter meg, derfor har jeg sluttet å være så åpen her på bloggen. Det er lavenergi shit altså. Lurer på om andre sanser slikt?
Men ja jeg tenker det må nok være energityver fra annen verden. 

Jeg setter massiv gull-energi ring rundt meg selv, min familie, alle dem jeg er glad i. Beskytt meg og mine mot energivampyrer fra nå av og for alltid!Jeg trenger forresten å nevne at jeg begynner å digge denne jentå! Hun er kul altså. Å være influencer er ikke bare bare heller, men å våge å skrive om CBD olje. Fantastisk! Kjempe bra gjort Sohpie!

Men ja hvor var jeg egentlig? Det blir litt av alt mulig denne gangen, jeg går vist gjennom en stil skifte. Og den har ikke helt blitt satt på plass kjenner jeg. 

Men ja jeg har tenkt å være mindre privat rett og slett. Men så dukker det opp ting i fra nå tiden likevel sånn inni mellom. Men jeg prøver å holde ting til fortiden når jeg skriver om private ting. Det er liksom litt mer “hallal” kanskje. ;p

Egentlig hadde jeg en kjempe fin skrive idé da jeg stod i dusjen i stad, for så glemte jeg nå hele greia etter å ha skrevet alt dette her. Lurer på om jeg skal gå og stå i dusjen igjen jeg, for nå er det helt blankt gitt. 

Det er vanligvis i dusjen det dukker opp de aller beste tingene jeg ikke får mulighet til å skrive ned. Kjenner du deg igjen i dette?

Nå har jeg tenkt masse, gjort masse rart, samtidig ikke gjort en dritt. Men dette merket du egentlig ingenting av så bare skroll videre du..

Forresten ja jeg vet noen av mine gamle bekjente synes det er rart å se meg slik som jeg står idag! Ja jeg har vært major Asshole jeg også i mine gamle dager. Ikke så veldig i forhold til andre. Men ja jeg har vært der jeg også.

Det definerer ingenting av den personen jeg er nå i dag. Du aner ingenting om mine smerter som har gjort meg til det jeg er nå i dag!

Jeg tenker vi alle har en fortid! Vi alle har lekser vi trenger å gå gjennom for å bli den vi er! Gode mennesker kan ta mindre gode valg! Men det betyr ikke at vi skal bli dømt for det vi gjorde tidligere resten av vårt tid.

Så sant det er ikke grove ting du har gjort da, altså ødelagt flere barn og voksne sine liv. Og du fortsatt går rundt uten noe snev av anger og ikke ønsker å ta din del av skylda. Det er noe helt annet!

Om en ikke skal bli respektert som menneske en er i dag for noe en har gjort tidligere er for dumt, ja jeg har humble blitt. Det gjør noe med en når en går gjennom dritt, så sant en ikke velger å bli bitter da.

I løpet av ett sekund kan en forandre seg helt plutselig å bli til noe annet!

Livet er faktisk så. Du som kanskje ikke har vært gjennom store bølger i livet enda vil nok ikke kjenne deg igjen i dette.

Men dere andre kan vel huske det øyeblikket, akkurrat det sekundet livet plutselig snudde seg og ble til noe helt annet enn som var planlagt. Og du aldri ble samme personen som du var den gang igjen..

Så er det opp til en selv da om en ønsker å bli bitter eller velge kjærlighet. Det å velge kjærlighet er faktisk modig gjort i dette samfunn. Der mennesker blir utnyttet og ting blir sett på som verdifull!


Jeg velger Kjærlighet jeg. Jeg lever for Kjærlighet jeg. 
Kjærlighet og Fred. Jeg deler lett min kjærlighet.
Jeg gleder meg til å dele kjærlighet til den personen som måtte dukke opp og ønsker å dele sin kjærlighet frivillig med meg.

Deilig Fred og Kjærlighet her på soverommet mitt…

Jeg er nok ikke den som klarer å selge meg selv best, men jeg har alltid hatt den greien at dem som hører og ser, vil se og høre meg. Jeg trenger ikke å overbevise noen om hvem jeg er og hva jeg står for!

Jeg sier ting som det er, noen ganger passer det seg ikke for andre. Men jeg tenker, tenk om alle kunne bare sagt ting slik som det er. Så mye energi vi hadde spart hverandre! Det er energitappende å holde igjen uansett.

Mennesker som ikke våger å åpne opp hjerte sitt orker jeg ikke å ha forhold til altså. Du kan spille så mye du vil, din energi avslører deg uansett!Men du jeg har fortsatt ikke kommet på det som jeg tenkte i dusjen, bare for å ha sagt det..

Jeg går gjennom en liten berg og dalebane for tiden. Tross alt mye som skjer bak kullisene nå. Jeg er jo sensitiv og tar inn mye som skjer ute i universet. Skulle egentlig hatt egen planet stasjon her hjemme, slik jeg kunne planlegge mine dager etter “været” ute i universet.

Rart egentlig hvordan vi mennesker kan bli påvirket av det som skjer rundt oss, uten at vi tenker stort dypere over det hele noen ganger.

Altså, hvordan jeg har klart å komme hit jeg står nå i dag? Jeg har ikke enda lært meg å puste ordentlig for å være ærlig. Selvom jeg puster bedre enn mange andre har jeg lagt merke til..

Men ja jeg trenger en kurs hos Anette engang, jeg er så dårlig på etternavn. Skulle ønske mennesker kunne bært ett eller annet med tall, hadde vært lettere å huske gitt.

Men ja jeg trenger å lære meg å puste ordentlig og drive mer med yoga eller dansing. Bli rett og slett flinkere med å ta vare på kroppen min igjen. Selvom ja jeg er i god form. Men likevel, jeg føler jeg trenger kroppslig oppgradering. Merker på kroppen at ting er ikke så selvfølge som det var engang gitt.Utenom det. Ja hvor var jeg hen? Hvordan jeg har klart å komme meg hit? Altså utenom så klart, barna, Hilmar, familien og venner. Så var det motivasjons talere som holdt liv i meg. Så jeg har vudert å gjøre noe med det!

Altså å komme ut av skapet som healer i 2012, for så klarsynt i 2015 også nå stå her slik i 2019. Jeg kan ikke si annet enn WOW uvirkelig. Men samtidig så har det vært bein hardt liv og jobbing, selvom betaling har vært å bli ydmyk, forståelsefull og vennlig. Men ja en kan ikke bare bli healer/lærer uten å gå gjennom oppvåkning. 

Jeg har så mange ønsker egentlig, jeg tror at jeg trenger å holde mine kort tett til brystet jeg enn å dele dem ut før ting har skjedd. Jeg gir meg selv da mindre unødvendig presentasjons angst.
Det er nå godt ting tar tid tenker jeg, gi seg selv tid.

Selvom verden utenfor ønsker at vi skal forhaste oss fort forbi. Så trenger ikke vi å følge etter som en gjeng sauer. Vi trenger å si NEI. Vi ønsker ikke å gå i samme fotspor i enda en århundre!

Åh det gikk opp for meg nå de barna som kommer nå, kommer til å elske de tingene jeg står for nå, jeg håper internett finnes da og dem kan søke meg opp. Jeg vet egentlig ikke hvordan ting vil bli. Alt er heldigvis alltid i bevegelse alltid.

Det er best å ikke planlegge livet sitt i minste detalje, for ting skjer alltid har jeg erfart.
Leve der og da, for alt forandrer seg hele tiden. Vi har ikke kontroll over noe annet enn oss selv og våres reaksjon. Den til å med noen ganger går for drama.

Men ja drama trenger ikke å være dum ting heller, mye drama som er bra også. Vi lærer mye av hverandre gjennom drama og samspill. Men den tanken orker jeg i hvert fall ikke å spinne videre på nå hvert fall..

Men ja mange som våkner nå og leser gamle utdaterte ting om tvillingsjeler.

Det som står der er fra forrige gang, da det ikke var mening med tvillingsjeler skulle komme i sammen. Med tanke på verden var ikke klar for healing. Derfor all den running og chasing som går begge veier. Jeg tar på meg min del av «kaken»!

Nå er det healing, kjærlighet, fred, forståelse, tilgivelse, samhold som er på menyen, dem skal komme seg sammen og jobbe mot større prosjekt som er mye større enn oss selv og hele menneskeheten. Ekte tvillinger gir ikke slipp på hverandre. Det er umulig å gå i fra sin tvilling.

Tvillingsjeler tilhører bare sammen. Dem er ment for mye større kollektivt avtale enn hva som er normal A4 forhold ment å være. Så jeg er spent på hvem som er min virkelige tvilling sjel. Nå er det mening med tvillingsjeler kommer sammen. 

Jeg gleder meg til ting begynner å falle på plass og ser hvem som står igjen tilslutt..

Dessuten så har jeg forstått det slikt at tvillingsjeler klarer ikke å være i fra hverandre over lengre tid. Det er magnetisk kraft mellom dem som drar dem sammen. Det er en slags beskyttelse instinkt fra annen verden som tar over. Ikke bare rosa briller kjærlighet historie. Nei langt der i fra.

Den er rå, den er ingenting lik A4 forhold med «vanlig dødelige» altså jeg sier ikke healere ikke blir syk. Det blir vi. Ingen er immun mot noe. Vi har alle shit vi går gjennom.

Jeg ønsker meg uansett at min neste skal det være med en jeg ikke ønsker å leve uten. Altså jeg vet jeg vil klare meg godt uten, men at jeg ikke ønsker å gjøre det. For å stå opp med ham vil være ren glede. Så sant det ikke er fem om morgen da. ;pSå jeg er spent på livet. Ingen ønsker er for små eller store. Så jeg har satt ønske på kjærlighet frekvens når tiden er inne.

Blir spennende å se hva livet bringer framover. Men om jeg dør, så dør jeg likevel med fred i hjerte. For jeg har fått smakebit av Kjærligheten likevel inni mellom alt som er…

Denne tvilingsjel gjenforening runden er nok annderledes enn det som står på de gamle utdaterte tingene som en finner der ute!

Men samtidig er det, det egentlig? Jeg vet jeg kommer til å bli født igjen engang senere når alt er fred og alt er slik som det er mening med det skal være der og da. Men det er en stund til det. Etter denne runden trenger jeg FRED!

Men jeg tenker, kanskje tvillingsjelene kommer bare sammen igjen nok engang for liten periode denne gangen også, kanskje bare å for å heale og lære bort. For så dra igjen hjem. Jeg vet ikke, eneste jeg vet er jeg kom hit for å kjenne denne ekstasen og jeg fikk en smak av energien fra Tommy og Glenn og herr sistemann har tatt kaken da av hva en kan oppleve!  Men igjen det er energi ting en opplever, og det er big deal, slikt opplever en ikke med hvem som helst gitt. Det er nå sikkert!

Kanskje det er neste liv, dem finner hverandre tidlig og er sammen hele livet?
Jeg vet ikke, men ja en tanke jeg føler jeg trenger å tenke mer på. Dette blir spennende tenker jeg. Til å med mine kort uansett hvor i kortstokken jeg legger dem tilbake, så hopper samme kort ut igjen etter en tid jeg har stokket om.

Så da er det bare å slå seg til å ro med, når det er mening med tvilling sjelene gjenforenes. Så kommer dem sammen engang, jeg har lest nå at en skal være tvillingsjel. Ikke oppsøke sin tvillingsjel.

Men så klart er en selv tvillingsjel, om en ikke hadde vært tvillingsjel så hadde en heller ikke oppsøkt sin tvillingsjel. En trenger å være tonet inn i den frekvensen for å kjenne den igjen. Men igjen vi begge kan se på en og samme ting, men likevel se forskjellig ting.

Det betyr så klart ikke at verken du eller jeg har feil..

Men ja mange som oppsøker romantiken i det hele, mange narssister som utnytter jenter slikt. Men igjen energi er viktig å kunne lese og kjenne.

Vi alle har ulik energi i løpet av dagen. Det er ikke alltid vi er alle like mottagelig for hverandre sin energi. Men det er ikke det jeg mener her når jeg skriver om energi. Men ja jeg trenger å skrive eget tankespinn innlegg om det tror jeg engang..


En blir jo klok da tilslutt etter å se hva disse tegnene egentlig betyr!
11 var advarsel. Nå er det 10, 22, 33, 44, 55 som dukker opp. Det er deilig slippe å få slike advarsel som 444, 4444, 44444, 444444 og 555, 5555, 666666 ja du skjønner tegningen?


Først og fremst!
Tusen takk Melissa for du har sendt meg mail etter mail for å minne meg på å oppdatere denne blogginnlgg her.


Du kan lese om Tall 555 mer her

Så det er deilig å kjenne at en er i OK sone nå. At en tar riktig valg. Så jeg har takket mye igjen nok engang siste tiden.

Takknemlighet er nøkkelen til alt. Takknemlig over å være til og kunne bo i drømmehuset som jeg manifisterte fram og all gaver jeg har fått hittil. Jeg takker bare ydmykt for ALT. Jeg er virkelig velsignet! VI er Velsignet for å ha mennesker rundt oss som bryr seg om oss og er virkelig glad i oss. Skulle gjerne besøkt dere alle oftere. Men dere kan besøke oss også. Vi kan ikke alltid dra overalt.. 😉

Jeg har forresten skrevet en healingliste jeg, dere vet hvem dere er. Så jeg kommer til å sende fast når jeg har mulighet framover. Dere vil nok merke og kjenne når det skjer. Selvom jeg ikke kommer til å være så mye kanskje på sosial media inni mellom. Så sender jeg likevel healing.
Dere som ønsker å stå på healing listen, kan bare si ifra til meg, så ordner jeg det.

Jeg funker faktisk bedre når jeg er mindre på sosial media. Men noen ganger er det godt å være der og være “sosial” også gitt.Men jeg trenger litt “fri” nå før jeg bestemmer meg for videre steg framover. Jeg kan ikke leve som nonne heller gitt. Det er nå ikke meningen… ikke trenger jeg å tvinge kjærlighet til meg heller. Jeg tiltrekker meg det jeg trenger på veien uansett så …

I mellom tiden deilige du, lag deg selv en fantastisk smilende helg. Der du tar vare på din fred i hodet, kropp, sinn og sjel. For da har du mer å gi rundt deg.

Ta deg 5-10 pause fra din verden og bare pust og vær der du er. Se på alt rundt deg. Hva sanser du? Hva hører du? Hva lukter du? Hvordan føles det å være deg akkurat der og da?

Og husk ikke en dritt er verdt freden du trenger å kjenne i din sjel. Så følg kroppen og lev livet slik som du ønsker selv, det som gir deg hjertefred.

Og Fuck hva andre måtte tenke. Jeg hadde ikke kommet noen plass om jeg skulle sitte å skamme meg for jeg velger stadig hodetfred!

Så nå har du hatt nok å lese på mens du har sittet på do.. ;p

Kos deg masse resten av dagen … Stor god bamseklem akkurat til deg. ~<3ANONNONSE ESSANTE ORGANICS
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es