Det er heftig energier i sving nå, til å med jeg kjenner meg riktig så forbanna og sint. Så sint har jeg ikke vært på lenge, kjenner jeg er kjempe glad for jeg er singel og kan bare hyle og si hva jeg vil, til meg selv. Men ja det er godt å være så sint kjenner jeg.
Har ikke kjent på slik sinne på evighet..


Men ja også har jeg fått masse forsvarsel om NEI NEI NEI NEI… Altså jeg har skjønt så pass i min reise at når jeg ser tallet 11 alt for ofte så er det advarsel! Advarsel om NEI ikke der eller dette!

Så jeg har sett haug av advarsel tegn og tallet 666. Og mye annet som minnte meg på de advarslene jeg fikk før Glenn tok sitt liv 07.05.2015

Men så har jeg også fått beskjed om forskjellige ting. Dette er heftig energi på gang. Så det er veldig viktig å bruke denne energien riktig.

La oss roe ned følelsene, vi er jo trossalt sjefen til våres følelser. Det er vi som har fjernkontrollen til oss selv. Jeg sier ikke at en skal sette lokk på sine følelser. Langt der i fra!

Men la følelsene være det dem er. Og bare observere det. Puste med magen, med åpen munn om du vil. Dusje, meditere. Ett eller annet som får musklene til å slappe av. Sex om du har partner eller bare komme på egen hånd er jo bare nydelig.
(Men jeg trenger en jævla dør her på soverommet mitt til å kunne gjøre nettopp det!) Hmm ja det var å være sjefen for sine følelser ja. ;p

Men ja det å minne seg selv på nettopp når en kjenner at det tar overhånd litt. Puuuuust..

Men ja vi trenger å ha fokus på det gode. På det som viktig. La oss se for oss nettopp hva John Lennon prøvde å formidle før han ble drept!


La oss sende LYS og Kjærlighet til Jorden vår og til universet.

Måtte vi bruke denne energien riktig, til å ta avgjørelser som setter oss fri. Måtte vi lære å verdsette kjærlighet og ta vare på kjærlighet.
Måtte vi se kjærlighet i oss selv og alle.
Måtte vi finne mot til å alltid velge Kjærlighet.
Måtte vi aldri glemme dem som gir oss kjærlighet.
Måtte vi vandre i lys og kjærlighet side om side som søstre og brødere. Måtte vi elske hverandre for det vi er og det gode vi gjør for hverandre.
Måtte vi alltid finne styrke i oss selv til å kunne tilgi hverandre og forstå hverandre.
Måtte vårt ild i vårt hjerte alltid brenne og måtte vi alltid finne håp hvor enn vi er..


Vi er alle ett og alt. Vi er alle Kjærlighet <3

Imagine <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es