Jeg stod i dusjen i stad så klart, og kom til å reflektere.. Så mye kjærlighet og lys jeg kan dele, alle de tilbakemeldingene jeg får av mennesker som kommer i kontakt med meg. Om hvordan livet deres har endret seg til lettere stemning og alt mulig annet godt jeg bærer med meg i hjerte.

Jeg tenker godt at selv etter alt jeg har opplevd at jeg kan spre slik lys og kjærlighet.

Tenk den kraften av kjærlighet jeg har i meg. Tenk om jeg hadde valgt hat og bitterhet. Tenk hvor mye negativ energi jeg hadde klart å skape eller forpeste rundt meg da. Jeg grøsset først forså fikk frysninger i lang tid bare der jeg stod i dusjen og takket for jeg alltid velger Kjærlighet & Lys & Blessings!!

Dette er ikke lett for meg å skrive, jeg har brukt flere måneder for å skrive dette. Jeg har virkelig trengt å kvinne meg opp til dette. Ikke for å være negativ eller være slem med noen der ute med sine familier som ikke har det bra. Jeg sender alltid lys og kjærlighet til ALLE.
Jeg er veldig humble for å skrive dette. jeg er ingen en viss president og skal være blærete. Jeg ønsker å bare dele en åpenbaring jeg har hatt for en stund siden. Mest pga jeg ønsket å vite om det virkelig fantes en helvete.Hvis det finnes virkelig en Gud, hvorfor sulter det barn i Afrika?Spurte jeg meg selv i sinne mangt ganger tidligere..
Jeg har vært så frustrert på Gud, jeg har vært så sint på Gud for 15/20 år siden.
Men så fikk jeg en download eller åpenbaring som noen kaller for noen år siden. Det finnes jo virkelig Himmel og Helvete. Og alt sammen er egentlig her på denne Jord.


Som sagt tidligere, jeg har brukt flere måneder å kvinne meg opp til dette. Så jeg regner med å bli avfølgt av mange eller sette i gang sterke følelser. Det er bra tenker jeg da! Da vet jeg at jeg gjør noe riktig.

Altså misforstå meg rett nå. Jeg har stor tro på Karma, det er mange av oss der ute som deler samme visjon. Vi blir jo født på nytt og på nytt. Vi velger selv hva vi skal oppleve. Mange av oss har levd mange liv.

Jeg vet at jeg har levd mange liv, jeg vet jeg har vært Egyptisk dronning. Jeg har vært Native Amerikans Shaman. Jeg har vært Kinesk Vismann. Jeg var Indisk mann i forrige liv. Jeg har sikkert vært født mange ganger før det også. Men det er disse jeg har foreløpig til nå fått vite. Det er spennende å ta med seg sine lærdom og bli født på nytt.


Jeg ber om å bli misforstått riktig nå. Med tanke på mine nærmeste vet hvor mye jeg elsker babyer og barn. Alle babyer er uskyldig. Dem er helt ren, den første tiden er som “sjelen” har pause i fra ALT. Både åndeverden og menneskeverden og er bare i en hjelpeløs menneskekropp og trenger omsorg og kjærlighet i mors mage.
Jeg elsker barn, spesielt de med eldre sjel, og de barna stor koser seg sammen med meg. Det er fantastisk kontakt som går begge veier føler jeg. Jeg elsker barn selvom det er ikke ALLE barn jeg får helt kontakt med eller forstår meg helt på med engang.

Har du noen gang tenkt på, hva som gjør at hjelpen aldri dukker fram i akkurat den delen i Afrika? Selvom det er mange som hjelper til, men så er det likevel en slags “forbannelse” over Afrika der sult herjer mest? Jadda staten og slike ting griper inn og tar pengene. Men likevel, en kan ikke alltid skylde på staten heller. Ja det har blitt MYE bedre nå så klart enn tidligere. Jeg har brukt alt for mange år på å skrive dette!


Jeg fikk denne downloaden rett og slett om dem som har gjort grusomheter blir født i helvete. Helvete er det vi opplever her på denne jorden når noen opplever de aller grusomhetene som går an å oppleve. Noe så voldsomt at det kan virke som tatt ut i fra dårlig film.

Der noen havner for å rense karma. Jeg tenker Hitler feks og ikke minst han som vi ikke skal nevne navn på (22 juli) duden. Hvor tror du slike personligheter havner hen når dem først blir født på ny?

Vi ønsker å bli født her på denne jord for nettopp å kunne føle, kunne lukte, kunne puste, kjenne på smerte og glede, og ikke minst denne gaven vi har fått å kunne ha sex. Det er guddomelig akt som en trenger virkelig å være kresen på hvem vi ønsker å utveksle slik energi med. Det er faktisk en hellig akt har jeg forstått med årene.

Når vi forlater vårt kropp er vi i ett med alt som er, vi går i ett med alt. Når vi ønsker eller blir meldt på for å bli født på nytt så får vi rett og slett mulighet til å kunne gjøre ting som er umulig å gjøre i åndeverden.

Men for at vi skal kunne leve i harmoni trenger vi også å rette opp karma vårt. Jeg tenker feks om en er pedofil og er det helt fram til han dør. Så blir ikke han pedofilen født uten å kjenne på hvordan det er å bli mistbrukt selv. Å gjøre mennesker vondt i dette liv vil påvirke deg i ditt neste. Det hjelper lite å si unnskyld rett før du dør for å si det så. Men om du betaler din karma her før du dør, så slipper du å måtte se på alt du måtte ha gjort mens du er åndeverden om igjen og om igjen.

Trossalt vi er i loop, vi går i loop. Alt er alltid i bevegelse.

Jeg sier ikke at alt vi opplever når vi blir født er karma som vi trenger å betale. Noen ganger er det slik at vi ønsker selv å oppleve diverse for å kunne ha større forståelse for mennesker rundt oss. For å kunne hjelpe der det trengs. Så det er ikke så om du har opplevd endel i ditt liv til nå, så er det for du har gjort så mye galt i ditt forrige liv.
Jeg sier heller ikke at om vi gjør en ting som er galt så havner vi i slik omstendighet i neste liv. Det er snakk om de groveste tilfellene. Der vi ikke får mulighet eller ønsker selv å rette opp våres feil før vi forlater vårt kropp.


Jeg tenker heller ikke at vi ikke skal vise godhet til mennesker som havner i helvete her på denne jord. Tvert imot vi trenger å bryte sirkelen og vise godhet slik at dem også får mulighet til å kjenne kjærlighet og omsorg. Det er noe med å bryte sirkel av ondhet og skape harmoni og fred. At dem ønsker selv å bli født på nytt for å gjøre ting mer riktig neste gang. Bryte denne bitterheten rett og slett. Gjøre den om til lys og kjærlighet.

Dette er min sannhet. Jeg sier ikke at det skal være din sannhet også. Du tar til deg det som måtte føles riktig for deg og ditt hjerte.

Jeg takker nok engang meg selv for jeg våget å bli født på nytt
Takker meg selv for jeg har valgt Lys og Kjærlighet gang etter gang selvom jeg har hatt all grunn til noe annet.

Tenk så deilig det hadde vært om vi skapte en paradis for oss selv mens vi lever her og nå, så hadde mange sluppet å grue seg til helvete når en engang forlater sin kropp og dør…
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es