Inni mellom skyer, regn, lyn og torden. Sang vi for solen og spilte på tromme.Vi fikk sånn ca alt i alt 22,2 minutter med sol gitt.

Vi to skyndte oss og tok på oss bikini og badedrakt. Haha kunne jo ikke gå glipp av solen må da vite.

Det er deilig å være barn sier jeg bare. Jeg orket ikke å gå så pass langt i egen gårdsplass. ;p

Tallet 222 og 333 har forfølgt meg siste dagene pluss masse annet tegn. Jeg tar det som godt tegn så klart og fortsetter videre.

Det har vært deilig egentlig å bruke tid på trene og drikke riktig, spise riktig, enn å drive med sosialmedia. Jeg føler meg sterkere rett og slett mentalt og kroppen. Deilig å strekke seg rett og slett.

Jeg drev med naken trening her hjemme foran speilet. Å se sin egen kropp og muskler stramme seg, bli større, bevege seg. Altså det var vist svært fascinerende, tror jeg skal forsette med å gjøre det hver gang jeg har anledning fram over.

Det er viktig å elske kroppen sin, om ikke akkurat elske med engang, men hvert fall si gode ord. Jeg tenker kroppen vår, vårt sinn og sjel det er så mye mer i kontakt enn det vi forestiller oss.
Det er viktig å være tro mot seg selv og ha tro på seg selv først rett og slett..

Nå retter jeg ut ryggen min. Jeg er da superheltinne. Det er godt å kjenne seg levende. Selvom det går på helseløs noen ganger gitt ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es