Jeg liker ikke å ta feil, altså når jeg har først følt riktig for ett eller annet, så holder jeg fast med det jeg følte. Jeg har til nå ikke tatt feil når jeg har først følt riktig. Så derfor har det blitt en slags greie for meg i alle situasjoner som er egentlig. Jeg liker IKKE å ta feil, selvom hjernen min kan drive å tulle med meg noen ganger.

Uansett nå har endelig varene mine i fra Essante kommet. Og jeg følte jo at dette var riktig for meg. Gjett om dem er riktig. Takk og lov for det. Jeg trengte en bekreftelse rett og slett på jeg har ikke mistet greia mi. Så puh liksom … ;p
ALT lukter deilig og rent, kjennes rent, føles rent. Jeg trenger virkelig å ta meg sammen for å ikke smake på alt som er. Det lukter jo helt fantastisk. Balsamen var litt rar da, mint lukt. Nesten som tannkrem i håret. Men det var veldig friskt og godt da og håret kjennes allerede mykere ut så wee til det.

I morgen skal jeg legge ut bilder av noen av produktene og skrive litt mer om hvert av produktene. Tror det blir mye bilder og framsnakking om disse produktene en stund nå. Ja det føles rett og slett spa avdeling på badet. Helt NYYYYDELIG.

Gleder meg til å få med meg flere med på laget. Dette er virkelig helt fantastiske produkter. Alle som kjenner meg vet jeg er svært så sær når det kommer til anbefalinger. Jeg anbefaler ikke hva og hvem som helst. Men når jeg først gjør det så er det for jeg virkelig mener det.
Jeg anbefaler Essante i fra hele mitt hjerte allerede.

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med meg enten på epost
post @ azadehazari.no (husk å ta bort mellomrom)
Eller ring om du har telefon nummer mitt.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es