Jeg har fått flere tilbud opp gjennom årene, om forskjellige ting som en kan tjene penger på hjemme i fra og produkter som en kan bruke selv. Men ingenting av det har fenget meg noe særlig.
Jeg har følt at det ikke passer verken meg eller min livstil. Dessuten så er det så mange der som driver med det samme. Jeg er slik som vil helst ikke gjør det som “alle” andre gjør. Gå mot strømmen rett og slett. Følge mitt hjerte der ting føles riktig for meg og mine.

Men så ble jeg invitert i går til dette fantastiske konsept der produktene er økologisk sertifisert, i tillegg jeg kjente denne enorme magnetiske kraften. Alt skjedde veldig fort egentlig, i fra jeg ble invitert, til jeg ble helt “frelst” og bestilte største pakken dem hadde. Siste 4 årene har jeg lært å følge hjerte mitt, si og gjøre ting som føles riktig, for en vet aldri hva morgen dagen vil bringe. Så valget var veldig enkelt når denne muligheten dukket opp nå. Jeg har egentlig blitt veldig god på å gjøre kort prosess på ting som føles riktig. Bilen min skaffet jeg også på denne måten, så den på finn. Gikk til bilforhandleren kjøpte den og kjørte hjem igjen. haha Så jeg har svært så gode følelser rundt dette.

Så her har jeg fått tilbud til å drive med noe som er ikke så kjent enda her i Norge. I tillegg økologisk, glutenfritt og vegansk. Med andre ord ikke testet på dyr! Wohoooo så fantastisk og bedre enn dette kan det da ikke bli! Når jeg først skal endelig gjøre noe ved siden alt annet jeg gjør, så er det jo dette helt glimrende å drive med, noe som passer i tillegg perfekt til min livsstil. Så dobbelt wohooo til det sier jeg bare! 😉

Jeg har ikke fått produktene jeg har bestilt enda, så klart. Men dem har alt mulig jeg ellers bruker penger på for å ha i hus og til meg selv og barna. Så dette passer oss ypperlig. Jeg som er økologisk, glutenfritt frelst i fra før av, føler rett og slett dette er himmel sendt gave til meg. Og Tjene gode penger for dette er så pass nytt. Jaaaa Hvem sier nei takk til det!

Jeg gleder meg til å jobbe med dette. Jeg gleder meg til å teste ut produktene. Jeg gleder meg til å presentere produktene for flere, jeg gleder meg til å få flere med på laget! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med firmaet. Ikke minst jeg gleder meg til å være endel av en team, som virkelig har lagt sjelen sin i produktene som er kjemikalie fritt, og ja nevnte jeg økologisk, glutenfritt og vegansk!!! 😉

Dette er rett og slett helt fantastisk. Når jeg i tillegg fikk en slik magentisk kraft til disse produktene. Ja da kan det ikke bli noe annet en SUVERENT!!
Jeg fikk så pass stort tro på dette at jeg valgte å fjerne all reklame i fra bloggen min! Kommer nok til å fortsette med å annonsere i blogginnlegg i ny og ne. Men ellers vil blogg siden være helt reklamefritt tenker jeg!

Jeg kommer nok til å skrive mye om dette når produktene har kommet. Men fram til da om du har lyst å joine meg eller vite mer. Gi meg beskjed, jeg deler gjerne dette fantastiske konsept med flere rundt meg. ALLE trenger å vite om dette egentlig. ALLE trenger å gå over til økologiske produkter og ta MYE bedre vare på Kloden vår. Tenk bare med våres kjøpsvaner kan vi gjøre så stor forskjell. Og ikke minst lære barna våres hvor viktig det er med å gå tilbake til det som engang var. Nemlig kjemikalie fritt Verden!

Følg med her når jeg tester ut produktene når dem kommer. Og ikke minst gleder meg til du joiner meg til å forandre verden med våres kjøpsvaner!

Send meg en melding om du har lyst til å tilfredstille din nysgjerrighet og ønsker å vite mer.

Lag deg en deilig fredag.

Jeg er så gira nå at jeg kommer til å danse meg fram til produktene kommer i hus! haha

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es