To dager siden var jeg og jenta mi Drammen, traff en som fanget øynene mine. En som stod på utsiden av kjøpesenter og solgte Oslo blad. Det var noe med øyene hans. Når han så meg, og jeg så han. Jeg sa hei og han lyste opp.
Jeg hadde ikke nok penger til å kjøpe blad av han. Men sa at jeg skulle veksle av det jeg har og gi det til han.
Men i mellom tiden bestemte jeg meg å kjøpe heller mat til han og gi han noe penger. Da vi gikk ut igjen, stod han fortsatt der og med det lille han hadde på seg og frøys. Han fikk av oss varmt mat og drikke og en 50 lapp, han viste ikke helt hva han skulle gjøre av seg stakkars. Han ble så rørt og så glad. Han viste ikke hvor mye takk han skulle si. Jeg ble så satt ut selv. Tenk at dette gjorde dagen hans. Jeg var med å bidra at øyene hans lyste opp at han fikk noe varmt å spise i kulden. Måtte han få all slags velsignelser på sin vei.

I går var det en annen som fanget mine øyner, jeg kjørte hjem i fra barnehagen. Der stod det en mann som så på bilene som kjørte forbi. Han stod der med hunden sin liggende i hendene. Jeg kjørte ett stykke, men jeg klarte bare ikke å gå fra det synet, så jeg stoppet og tok en 180 grader sving og kjørte tilbake.
Det viste seg at samboeren hans hadde bilen så han hadde stått der en stund og ventet på drosje, med hunden som var nylig operert.
Tenk at alle som kjørte forbi mens hans stod der og ingen stoppet opp engang.

Uansett han takket ja til slutt for å bli kjørt hjem, Simon het han. En svært så hyggelig kar. Så viser det seg at han kan til å med noen ord Persisk, og han skjønte jeg var perser bare jeg sa navnet mitt. Meget meget imponerede. Han hadde vist vært sammen med noen i fra Iran. Så det var svært så hyggelig å føle seg til nytte i går og gjøre gode gjerninger når det er ikke ventet av en. Dessuten jeg elsker å treffe nye mennesker. Så det er jo alltid hyggelig å bli kjent med noen nye. Selvom dem bor egentlig i Oslo da. Bare dem var hos mor for å hjelpe henne mens hun er syk. Tenk så gode mennesker er. <3 Fantastisk <3

Takk Simon for hyggelig bekjentskap. Du nevnte at du alltid stopper opp hvis det er noe, så da tenker jeg at det var din tur å få tilbake det du har gjort fram til nå. 🙂

Så det var egentlig godt å kjenne at en kan bidra og hjelpe der det trengs. Det er så godt å gjøre gode gjerninger. For det gir og gjør virkelig godt i sjelen.


En tid tilbake pleide jeg å ta med boller og penger å dele ut i Oslo. Jeg lurer på om jeg skal gjøre det samme igjen, bare med annet nå. Varmere klær og tepper og slikt og varmt mat. Det har jeg veldig lyst til å begynne med igjen..

Altså i går hadde jeg en sånn merkelig dag nok engang, der jeg lurte på diverse forskjellige ting om meg selv.. Jeg vet jo selv at jeg har mye å bidra med, men så har vi hjernen vår da. Som elsker dette å ha noe klage på. Så har vi valget da om vi vil selv være i følelsen eller om vi kan bytte ut tankene med annet som er positiv og oppløftende.

Jeg kan jo alt dette, dette har vært mine livets lekser så mangt ganger at det sitter som støpt. Men likevel, jeg er menneske som alle andre. Så da kommer disse tankene og prøver å lure meg til å tro rare ting om meg som ikke er tilfelle.

Så i dag har jeg bestemt meg når det er kveld så skal jeg ta helgen fri. Eller skal jo få til blogg innlegg på søndag da. Men nå skal jeg bli flinkere til å sette av tid til jobb og fritid. Nå har det bare blitt være mamma, jobb, søvn og lite fritid.

Så jeg trenger rett og slett å sette av tid til fritid slik jeg ikke mister motivasjonen bare for jeg er trøtt og henger meg opp i små fille ting som jeg ellers egentlig ikke ser på som noe greie.

Viberer høyere rett og slett. I så mange år har jeg blitt testet og bestått og ikke bestått testen om å beholde roen i forskjellige setninger. Så i går var det litt av en test å feile på gitt. Men i dag er det ny dag og jeg noe klokere. Så da er det børste av seg litt og tenke nye gode tanker.

Som feks. Jeg elsker meg selv og jeg er unik akkurat som jeg, jeg er verdifull. Jeg er høyt elsket. Jeg er USTOPPELIG! 😀

<3 Livet Er Fantastisk <3

Til neste gang, Elsk deg selv <3

PS. Kanskje jeg legger ut en videoblogg i dag, jeg smatter fortsatt mye asså på disse videone. Hahah ;p

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es