I går var det morsdag, så da fikk mor i hus velge film. Vi satt på min favoritt barne tid dvd, så klart kan jo ikke se på “vosken”film (som jenta mi sier) da. Any way, det er ikke rart det er mye forsøpling med våres generasjon.. se lenger ned hva slags programmering var det vi vokste opp med.

Ble vist litt tullete innlegg bare i dag også. Men det får bare bli denne gangen også. Akkurat nå kjenner jeg trenger å pririotere inne i huset litt. Blitt litt sånn symbolsk vente tid på diverse forskjelligt. Med tanke på tilbygg og nye soverommet.. men akkurat nå kjenner at jeg ikke engang orker å få inn noen til å ordne strømmen engang, men var en av familien i grunnen skulle fikse det, men nei ellers takk for øyeblikket. Kan heller betale noen å komme her kjapt og bli ferdig samme dag enn skal liksom ta to dager for sette strøm på lille rommet her. whatever … ?

Det er jo bra nok det nå for nå. Vi koser oss og har strøm og det vi trenger og vel så det. Så takknemlig for alt som ER vi. 🙂

Da har jeg fått testet ut å skrive her med telefonen. Tror dette blir nok siste gangen. Dette var slitsomt rett og slett. Gikk alt for tregt.
Så jeg setter meg heller på dataen i dag og skriver bloggen ferdig.

I dag har jeg inne i hus prosjekt. Jeg må ta soverommet mitt egentlig. Egentlig er det litt vemodig da det må jeg nesten si på alle tenkelig måter.
Men det er jo opp til meg selv hvordan jeg gjør det da. Altså hvordan jeg skal se på det. Egentlig er jeg glad for det ble så omrokkering rundt hele huset omtrendt. Gamle minner, skape nye minner. Vuderte ett lite stund å selge greia. Ble alt for mye snø og diverse antagelig å håndtere, kanskje..

Men likevel sitter og lurer på om jeg har stilt meg selv feil spørsmål hele tiden. Merkelig altså å være Veileder og Coach, men å stille seg selv alltid de riktige spørsmålene er vist ikke like enkelt. Men anyway, jeg har stilt meg selv hvorfor spørsmål og det skal en ALDRI gjøre! ALDRI i en Coach og veiledning og hvert fall ALDRI under en diskusjon…

Ja jeg kom jo ikke noe langt når jeg stilt meg selv hvorfor spørsmål. Hvorfor ting ble som det ble, hvorfor måtte tilbygg komme her etc

Det er heldigvis ikke alt en skal skjønne og forstå eller vite ting på forhånd. Takk for det tenker jeg, men samtidig, hadde ikke vært for tilbygg så hadde jeg gått glipp av en magisk tid, men da hadde økonomiske biten vært anderledes.. Men samtidig penger har alltid lett for å komme til meg. Jeg tenker penger skal en resirkulere rundt med lokale bedrifter helst. Så det er jo bare blessing any way at penger blir brukt slikt. Så jeg tenker heller at jeg tar med meg denne lærdommen jeg har gjort meg i livet enn å spør meg selv hvorfor..

Dessuten så har jeg blitt velsignet med så mye av alt at jeg har jo ikke engang problem med å fylle ett hjem opp. Så jeg koser meg egentlig i hobbitrommet der det skal så lite til for å få det ryddig og en kan sitte der med masse lys og høre på musikk. Skulle hatt større sofa, selvom sofaen er virkelig porno fin da.. buhu

Vuderer å bare gjøre det om til sofakrok også ha fryseren i garasjen eller noe. Greit å ha til bær, sopp og grønt og sånt. Også spisebord på kjøkken igjen. Men den tid den greie. Nå må jeg få orden på økonomien først.
Så dagens mantra blir for meg, TAKK TAKK TAKK for alt jeg har, alt jeg er og alle jeg har rundt meg. Takk for penger flyter lett til meg. Takk for alt jeg trenger kommer lett til meg. TAKK TAKK, TAKK  ydmyk takk FOR ALLE VELSIGNELSER! 

http://www.blogg.azadehazari.noLitt bilder i fra hvordan vi har det og jeg tok meg faktisk ork til å danse litt rurndt i går. Godt å kjenne at kroppen våkner i fra verdens lengste År Januar føltes som.

http://www.blogg.azadehazari.no

Denne uken skal jeg lage video blogger. Det gleder meg til. Sees til nesten gang. ♾❤️♾

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es