Følte meg plutselig glad og lettet tidligere i går, og det var egentlig deilig.

I går var vi i blant mennesker haha tenk å skrive slikt. Men ja først kjørte vi langt og lenge på tur.
Altså vi eh jeg kjørte og lille jenta mi stakkars må jo bare bli med. Men any way, var i Drøbak først, for så kjørte feil og havnet helt annen plass som vanlig. For så etter om om men havnet vi riktig vei, for så klarte jeg igjen å svinge av og kjøre feil haha, men etter en stund fant vi skilt til Oslo igjen, for så til sist havnet vi på Ikea av alle plasser.

Ikea liksom, jeg har ikke vært der på år og dag egentlig. Men tenkte siden først vi er der så kan jeg jo kjøpe ymse ting da. Fant ikke den ene tingen jeg så etter.. Men like greit, var ikke mening å bruke penger i hele tatt.
Vi koste oss begge to. Spiste først sammen og så på alle rundt oss. Deilig å se jenta mi er også ei som observerer, ikke noe mas eller noe som helst. Vi begge kan se oss rundt på denne måten, jeg lurer om hun klarer også å lese mennesker som jeg gjør. Eller om hun bare liker det å se..

Rart å se alle parene og så mange gravide damer gitt og små babyer. Rart å se så mange personligher. Rart å se hvor lite folk er bevist på hverandre. Og hvor lite folk smiler egentlig tilbake. LOL tenker jeg..
utlendinger er verre enn norske sånn egentlig, dem var så rar når jeg gikk rundt og smilte for meg selv, noe smil kan en da få tilbake gitt, men jeg delte nå mitt til alle som gikk. Takk til dere få som smilte tilbake.

Jaja morsomt opplevelse på Ikea gitt av alle plasser. Tror det er første gangen jeg har dratt på Ikea og smilt slikt som jeg har gjort i dag og virkelig kost meg.

Det var egentlig veldig godt å komme seg ut. Kjøre i flere timer med starred mappen som spilte den ene favoritten etter det andre. Også jenta mi fikk endelig prøve lekerommet. Det var egentlig jenta mi sin første Ikea tur ever. Wow det er lenge siden jeg har vært der gitt ja. Også boksen A fikk for å ta klærene sine oppi. You can not make this thing up. Kult asså. Mastertall 22 gitt. Fantastisk sier jeg bare :-))


Jeg har tenkt litt på hva slags blogg dette skal bli, foreløpig nå må jeg bare være litt mer aktiv, men etterhvert, ønsker jeg helst egentlig bare å skrive ting med mål og mening, enn slik som denne da i dag. Men fram til da. For jeg heller skrive litt oftere. Men nå er jeg bare i tullete humør, så jeg klarer ikke engang å holde meg litt alvorlig. haha..

PS. Bildet ønsker selv å være opp og ned. Jeg ga opp, og ja jeg jukser, jeg skriver dette egentlig sent på kvelden her nå på lørdag og lar den bli lagt ut tidlig i morgen.. Sånn men hysj ikke si det til noen. 😉

Ha en deilig dag dere.

<3 Livet Er vel MerkVerdig Deilig <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es