At hjerte kan si så mye uten ord, at en kan forstå så mye uten ord, en kan oppleve kjærlighet uten å delt noe ord eller noe som helst, nesten…

Har du opplevd sånt før?

At til å med ordene jeg skrev, smakte bedre

Til å med følelsene føltes så sterkere

Til med stillhet føltes mildere

Hva skal det egentlig bety?

Så forskjellig
Like vel så like

Oh Love

Hva enn det betyr, hva enn det er..

Kjærligheten som bor i meg
Den jeg kjenner

Den Amor Pilen

Som traff meg

Den er så ren og nydelig

Skremt meg
til

å bli så skjelven, mør som ei lita pusekatt, som maler rundt bena mine..

Så vakkert

Så nydelig

Så urørt

Så Alt

Så Suverent

Alt sammen

Kanskje kun bare

i mitt hjerte..

Nydelig er det uansett..

Kjærlighet

Føles som

Selv Kjærlighet

eller kanskje

Mer

Jeg vet ikke annet enn

Hjerte mitt elsker det å være åpen og ta i mot Kjærlighet igen fra alle hold <3-Azi

Jeg våknet i dag filosofisk og i poetisk hjørne, Bildet er etter jeg har gått rundt nå siden 5-6 tiden om morgen og små sippet og gått halvveis ned på kne for så holdt rundt epletre for å klare å holde meg oppreist. Glad tårer for det meste har det vært. Gode tårer. Det er sjelsiårer og det merkes på utseende hver gang sjelen trenger ny dusj.. <3

Takk takk mine fantastiske trær for all styrke i disse 3 år!!!

Jeg er vel minst av den som er kontrollerende i familien tenker jeg, men likevel å ha kontroll har vært i blodet. Men kjenner det har vært en merkelig befriende bare å senke Skulderene og la ting bli slik som det er. Å kjenne en selv vokser og kjenner selv kjærlighet.

Livet er så spennende noen ganger at en har valget å legge seg under dyna og bli der. Eller reise seg og ta med seg alle erfaringene og gjør noe med seg selv og dra opp andre.

Jeg har tatt prat med nesten alle i nærmeste omgangskrets om denne bloggingen min denne gangen. Så jeg får si det her mens fortsatt de nærmeste gidder å lese.. 😉

Jeg forteller om mine opplevelser, hvordan jeg så på alt og så ting som skjedde. Alle har sin egen virkelighet av en situasjon. Det finnes alltid 3 sider av en sak. Dette er kun min side av en sak. Så vær nå snill, ikke bli skuffa, sint og såret.
Jeg kommer aldri til å være respektløs overfor noen av mine nærmeste og det vet dere jo alle. <3
Bare det vi har alle forskjellig syn på samme sak noen ganger…

Så da har dette blitt litt av en lapskaus lørdags blogg i fra meg 😀

-Azi

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es