Lenge siden nå… Det er ikke så at jeg har ikke mye å skrive om, men heller at nå skjer det mye rundt meg. Jeg er godt i gang med boka mi. Så hipp hipp weeee til det.
Ellers er jeg med familien min og har det ganske så koselig for tiden.
Denne høsten har blitt helt anderledes. Jeg føler meg som ny etter jeg har vært i India. Blitt mye flinkere til å stå opp for meg selv og si i fra. Så klapp klapp på skulderen til meg selv.  Høsten er vakker tid med alt det gode som følger med. Denne høsten er bedre enn det som har vært noen gang før. Jeg kjenner meg evig takknemlig og heldig som er rundt så mange gode mennesker. Takknemlig for skogen min. Takknemlig for livet mitt og all kjærligheten jeg er omringet i.

Jeg har endel planer framover. Skrive, skole, dans  for å nevne noe av det.  Så jeg gleder meg stort til å bli ferdig med selvbiografien og begynne med neste bok. Er fortsatt usikker på om jeg skal ha to bok i en. Eller om jeg skal gi ut to samtidig. Tiden vil vise hva det måtte tilslutt bli. Ting blir jo alltid slik som det er ment for å bli. Så jeg tenker ikke så mye på det. Utenom så klart at JEG gleder meg stort til å skrive ferdig boka mi! Endelig er jeg i gang!!  😀

Så om jeg ikke ser dere på en stund. Så er det bare for jeg er oppslukt i arbeidet mitt. 🙂

Ha en nydelig høst tid dere alle der ute <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es