Har gått lenge nå og ønsket å skrive om å takke mine foreldre.
Takk kjære mor og far for den troen dere har hatt på meg, den tilliten dere viste meg om hva jeg ser, hører, drømmer og føler.
Det er nettopp pga dere hadde tro på meg da jeg var lite barn at det gjort jeg er så selvsikker nå det kommer til mine gaver og mitt styrke om hva jeg klarer. At ingen har klart å gjøre meg usikker når det er snakk om mine gaver. Selvom foreldrene mine som alle andre sine ikke har vært helt perfekt. Likevel er jeg så takknemlig for akkurat dette. For det betyr mer for meg enn annet. Med tanke på alt jeg har opplevd i livet. Etter ungdomstiden da mye var på bærtur.
Og nå senere tid etter alt som har vært. Men likevel når jeg har det stabilt rundt meg og kan kjenne på de gode sidene av gavene. Det er ubeskrivelig lykke følelse. Merker når det ikke helt ro rundt meg og når jeg ute av balanse så forsvinner disse gavene. Det gjør meg urolig så klart. Sist dette skjedde var i mai 2015. Litt etter litt har dem kommet tilbake og mye sterkere enn noen ganger før.
Ikke alle gavene har dukket opp igjen enda. Men jeg gleder meg til når det skjer.
Det føles som identitets tap når slike gaver/verktøy blir plutselig borte. Men så føles det unikt, mirakel jul og bursdag alt på engang, når det dukker opp igjen og er sterkere enn noen ganger før.

Kan jo fortelle om da jeg mediterte før fikk jeg ikke til å se røtter som kunne vokse under bena og gå ned til jorden. Altså prøve å jorde meg med å se røtter slik som på trær. Jeg prøvde og prøvde men fikk det bare ikke til. Til nød stakk en eller to men det igjen opp over. Men nå kan jeg bare lukke øyene og se røttene mine fra bena ikke bare gå ned i jorden, men det er stort dimensjon av det hele. De nydelige fargene. All bilder som jeg har aldri sett før. Det er magisk og helt fantastisk vakkert!

Meditasjon tilstand lukker jeg øyene og ser og ser og glemmer tid og rom. Det har blitt noen ganger slik at jeg plutselig kommer til meg selv og klokke har blitt 3-4 om morgen. Da har jeg vært i meditasjon tilstand siden klokke 21.00 kvelden før. Men når en kan se så mye godt og fint. Og når tiden flyr av gårde så merker en ikke til tiden. Og beste med det hele er når klokke igjen ringer for å stå opp bare noen få timer etterpå, føler jeg meg mer uthvilt enn noen ganger før.

Så TAKK TAKK mine kjære foreldre for den troen og tilliten dere viste meg. Jeg er selvsikker angående mine gaver pga dere. For skeptikere er det nok av i denne verden det er nå sikkert. Men heldigvis har jeg vært flink til å fjerne meg selv fra slike mennesker.
Og det har jeg planer om å forsette med for alltid i livet.

Kanskje noen vil kalle dette en slags spirituelt religion, men for meg handler det om å være selvbevisst. Det handler om å bli bevisst på seg selv og sine omgivelser. Det handler om å være ekte og ikke ha noe ønske om overflatisk liv og innhold. Det handler om å være takknemlig, men likevel ikke la seg bli utnyttet for en er takknemlig for minste ting som er. Det handler om se på ting som lett erstattelig og all slags liv som verdifull og uerstattelig. Det handler om kjærlighet til seg selv og alt som er. Det handler om å være fri til å kunne være den en er. Det handler om å gjøre sitt beste fra der en er, og gjøre sitt beste igjen når en vet bedre.
Det handler om samspill med andre skal inneholde tillit og forståelse. Det handler om ikke spille på andre sin usikkerhet, men styrke dem til å kunne stå på videre. Men så gi slipp når tiden er inne.

For meg handler det om mye godt. Jeg mener livet byr på så mye rart- Da er det viktig å være omringet mennesker som løfter en opp og har tro på deg. Og ikke minst vil se deg lykkes. Og ikke er sammen med deg pga sine egoistisk behov. Men dem er sammen med deg pga dem virkelig er glad i deg. Når en har slike mennesker rundt en. Så har en også tid og mulighet til å begynne å se på seg selv og granske seg selv. Ta ansvar for sitt eget lykke og ve og vel.

 

Til neste gang. Ha tro på deg selv, ha tro på gode mennesker rundt deg. Unngå mennesker som sprer frykt, løgn og hat. Omring deg med mennesker som sprer glede og kjærlighet. Livet er for kort til å være sammen med mennesker som ikke gjør deg lykkelig. Velg de menneskene du har rundt deg med omhu. Ikke alle som fortjener en plass i livet ditt.
Se på ditt liv som ett fly med kun første klasse plass. Velg ut bare dem du mener er første klasse personer du ønsker å fly sammen med her i dette livet.. 😉

Og du kjære deg, lag deg en fantastisk fin Solrik ettermiddag ..<3

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es