I de siste har jeg hørt hvor mye lettere hverdagen har blitt etter datamaskiner og alt annet hjelpemiddel. Med tanke på maskineri. Hvor lite vi mennesker kan selv for slike ting har gjort det så enkelt for oss.

Det får meg til å tenke. Har vi glemt det er jo nettopp menneskene bak de tingene? Det er jo OSS mennesker som har laget disse maskinene. Det er VI som er grunnen til slike ting finnes idag. Det er ikke omvendt. Er det så at vi ser på oss selv som dumme vesner og “slike ting” har blitt laget av seg selv for å gjøre hverdagen vår lettere? Vi bruker maks 10% av hjernen vår sies det. Vi har kommet så langt i evolusjonen. Men hvorfor fnyser mennesker når det kommer til å begynne å bruke mer enn 10% av hjernen sin?

Er det slik at vi skal forsette å ha gamle tro for det gjør lettere for oss alle å ha mindre ting å bry oss om? Engang trodde dem verden var flat. Skal vi forsette å tro at KheopspyramidenBabylons hengende hagerArtemistempelet i EfesosZevsstatuen i OlympiaMausoleet i HalikarnassosKolossen på Rhodos og Fyrtårnet på Faros ved Alexandria og t Roman theatre in Verona ble laget av mennsker som hadde kun spisse stein som verktøy ?

Hva om alt vi har blitt fortalt ikke stemmer? Vi er så godtroene vi mennesker noen ganger. Og vi vil helst slippe å tenke selv. Vi er så mye mer enn vi tror. Vi er hjernen bak alt som eksisterer av menneskelig laget ting. Det er ikke omvendt. Er det ingen som stiller spørsmål rundt hvordan har de bygningene som ble laget for så mange tusen år siden? Når dem er så matemtisk korrekt bygd? Enn å bare akseptere Darwin sin eller relgiøs tro.  Jorda var ikke flat. Men mange trodde det den gang. Hvorfor skal vi tro blindt på ting vi har blitt fortalt når vi klarer å legge i sammen 2+2.
Er det så mye lettere å tro at vi engang har vært aper alle sammen? Enn at vi som alle andre arter har alltid eksistert? Eller måtte ha en relgiøs tro på hvordan vi mennesker har kommet til denne jorda. Jeg har verken tro på vi har vært aper eller at vi ble til i Adams hage. 

Men vi aksepterer og tror på det. For de “store” gutta har bestemt at det høres logisk ut og da skal ALLE tro på. Om man ikke tror så er man skrulling eller ikke har peiling. 
For det er vist ikke lov å tenke helt selv og lage sine egne teorier. For de store gutta har alt gjort det for oss. Og vi slipper å tenke noe mer over det.

Alt dette for meg til å tenke. Hva etterlater vi oss hvis plutselig det skjer ny istid eller hva det måtte vær. Vi ser på alle disse bygningene som står etter alle disse hundre årene. Hva vil stå igjen hvis ALT annet gikk i grunnen? Det er så mye ubalanse i verden nå. Jeg vet ikke hvor lenge kan vi gå rundt og ha den troen at ingenting vil hende oss. Vi er så MYE større enn naturkreftene. Og hvorfor skal vi etterlate oss spor etter oss? Vi har jo datamaskiner vi kan stole på. Vi trenger ikke engang skrive på stein. For vi har jo papir og nevnte jeg datamaskin? 😉

Vi har begrenset oss med å ha kun fokus på meg og mitt. At vi ikke engang tenker på å etterlate oss spor som kan spores tilbake til NÅ tiden hvordan vi har det NÅ. Hvor langt vi har kommet. Hvem vi er og hvor lett vi har latt oss bli manipulert av penger og makt!

Hvis det er slik at alt annet i verden skal utvikle seg, utenom oss mennesker. Så blir det hvertfall stort ubalanse. Med tanke på da lar vi oss bli manipulert av datamaskiner. Da er det datamaskiner som kommer til å styre oss videre. Det er VI mennesker som står bak alle disse tingene. Vi mennesker har mulighet til å bruke mye mer enn bare 10% av hjernen vår. Det er ikke så mye hokus pokus. Jeg elsker denne yngre generasjonen som er mye mer våken til slikt enn eldre. Som bare har bare aksepert alt som har blitt fortalt til nå. Våkne Nå DERE vi kan MYE mer enn vi tror!   

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es