Her sitter man i sin egen lille boble. Tenke på livet sitt og det man går gjennom. Vi har alle våres greie. Men er glad for jeg fikk oppleve en helt en annen verden.

En verden uten barn, reise og penger. En verden med savn selvom alt hun ville ha var i hennes favn. En verden der det ikke er problem for å gå til alle behandlinger som er. En verden med jobb og skikkelig stå på vilje av okse, der man vil komme seg ut og fram. Høres ut nesten som en drøm. Men selvom det hørtes så fristende ut der og da. Må si jeg er så takknemlig for jeg ikke har opplevd det enda. Jeg er takknemlig for alt av det jeg har opplevd til nå som har gitt meg så mye annet lærdom. Jeg er takknemlig for denne stien jeg har valgt. For jeg vet at livet mitt selvom den startet med sine humper og dumper så vil det IKKE alltid være slik. Men ja må si jeg ble ganske så stolt av henne likevel. For hennes suksess som kvinne. Og den kvinnen hun har blitt nå. Det så jeg ikke komme. Ikke for noe annet enn min egen lille boble. Oslo gjør vist noe med en. 😉


Litt alene tid gjør godt for sjelen. Det er mye som er gratis i denne verden. Det er så mye godt i denne verden som ikke penger kan kjøpe. Skogen, vannet, himmelen. Trærne, naturen. Menneskene. Kjærligheten. Det er så godt at de beste tingene i verden ikke koster penger. Jeg har erfart at penger gir en bare en lykkerus som varer en kort stund. Men når penger ikke gjør en lykkelig lenger. Hva skal man søke etter da?

Tro på seg selv, og reise seg opp etter fall. Er vel det alle oss går gjennom. Noen velger å gi opp. Noen holder nesten på å gi opp før dem nok engang reise seg og rister av seg støvet. Står. Det er ikke det at det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Du er sterk, hvis du velger å ikke dø av det som dreper deg. Å gi opp. Å gi slipp er to forskjellige ting. Gi slipp gjør en så mye lettere til sinns. Mens å gi opp. Gir man opp sjelen sin. Sin reise. Sin oppdrag. Vi er nå her alle for en grunn. Å finne sin styrke i denne støyen er ikke alltid like enkelt. Å finne sin egen stemme igjen. Den som drar en selv opp. Det er ingen andre i denne verden som kan redde en. Ingen i verden som kan forandre en. Alt kommer fra en selv. Når man får nok. Hva tid den vil komme er vel opptil hver enkelte å avgjøre. Men når man først har fått nok av det som er. Ingen i denne verden kan STOPPE DEG! :-)))

Det å ha TRO på seg selv. Det å tilgi seg selv og andre. Finne roen i sjelen. Gjøre det man ønsker selv, uten å måtte ta hensyn til ALLE rundt seg. Er en av de største gavene en kan gi seg selv. Klapp deg selv på skulderen for du har klart deg hittil. Livet, tiden går bare fortere. Alt skal helst skje igår. Hva med å ta igjen pusten. Se seg rundt. Se på alt det vakre som finnes i denne verden. Alt vi tar for gitt.
Å tro på livet. Tro på at man har kommet til denne for en grunn. Historie vil ikke ende slik som den er nå. Vi har alle ett oppdrag her i dette Livet! :-))Ta vare på DEG selv, kjærligheten, hverandre, naturen, barna. Ta vare på dyrene. Vi er EN og det samme. Noen ganger er det godt med påminnelser. Om at vi er nå her for hverandre.  

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es