Du kommer ikke til å angre å ta en tur innom Sætre ute i Hurum/ Nye Asker. Det er så mye fint der, føles nesten som å være ute i store utlandet istedenfor lille Norge.For å nevne noen få butikker jeg liker godt, det er flere av dem enn disse to, bare så du vet. Men likevel Fra lille koselige butikken Sjøstjerna Sætre der du finner ALT MULIG du kan tenke deg, og så mye fint til å handle til jul og bursdager,
til skosøsterne der min kjole og kåpe er fra, der har dem så mye fint i alle farger anbefaler begge fra hele mitt hjerte! Husk å nevne meg da, når du stikker innom. Kanskje vi begge får litt rabatt når vi handler! 😉

Sætre har flere kaffer og havna har spiseplasser, så det er virkelig verdt å ta turen innom. Støtt lokal samfunnet og bidra at vi alle kan få det til her i lille bygda vår.

Til neste gang ha en deilig uke og ta vare på deg selv og dine.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es