Vi mange trenger en påminnelse !!

minne hverandre på hvem Vi Er. Jeg tenker humble på Will Smitt. Der han legger ut sin sårbarhet og viser seg fram. 🙏

Han trenger hvert fall å bli minnet på hvem Han Er! Det er nå sikkert og vist. 🙏

Vi alle trenger påminnelse på hvem vi er. Dette har vært tøft og hardt for oss alle. Alt sammen.
Jeg føler meg noen ganger litt skyldig. Med tanke på alle gangen jeg ønsket folk forstod meg, da jeg prøvde å forklare hvordan det er å oppleve traume.

Nå begynner hele verden halvveis våkne fra første sjokket. Sjokk etter å tro det verste, se det verste og tro at nå er det slutten. For så våkne året etter humble fortsatt takk og lov i livet, mange av oss og kondolerer til alle som har mistet, vi alle kjenner vel noen som har gått bort pga korona. Sjokk for oss alle og mange. 🙏🔱🧿

Men likevel, jeg vil ikke blande meg inn mer. Jeg ber for alle jeg. Så lenge jeg får beholde mine rettigheter som fritt menneske! Så er jeg fornøyd.

Men ja vi alle trenger påminnelser. Vi alle trenger healing. Alt begynner med en selv. En bare trenger å huske tilbake til hva en er laget av. Vaner har en alltid hatt og kan forandre…

Men ja det har nå vært så koselig! Glemme tid og alt som er. Men jeg vet ikke helt jeg, jeg savner friheten. Men samtidig takknemlig vi alle i hele verden har endelig lært oss nå å vaske hendene. 🙏

Kanskje vi i vesten tenker at haha dette kan vi jo, men sist jeg sjekket på kartet så var ikke vesten hele verden heller. Jeg gleder meg mer til å oppleve resten av verden. Dra plasser der turisme ikke har herjet. Så nå etter dette, så håper jeg at vi har lært å være mindre grådig. Mindre meg Selv bare sentret. Men heller tenke felles skal. Vi er alle sammen i dette! Vi er sammen om alt. Selvom vi ror i forskjellige båt størrelser, noen dessverre drukner for dem har ingen båt.
Så er vi likevel sammen om alt. Vi er Sammen som en menighet. Som en nasjonalitet.

Humanity, we all humans. You see its not about your color of your skin, it’s not about who likes you, who don’t. It’s not about any nation, it about human race!

It’s about us be much more wiser then we have been before! It’s about evolution, we are making history, let us make our children and children children’s proud of their ancestors!
let us pray that they will still need us, and ask us for guidance when that time will come. That they don’t feel helpless for that is nothing for them left. 🙏

Let us come together my brothers and sisters. We all are in this together. Let us again become one. Let’s us be one together as brothers and sisters.

I just want to say thank you to all our ancestors I feel so blessed to have those strong souls here and left their mark! And had this faith in us, and wanted a change. I’m grateful to have theirs guidance around us. Thank you thank you thank you 🙏♥️🧿🔱🧚🏼‍♀️🍀💚❤️🔥

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es