Jeg bare vurderer å lage nok engang hjemmeside selv. Det jeg står fast med er å skrive om meg selv. Jeg har jobbet mye med hodet mitt og meg siste tid nok engang. Men å skrive om seg selv er jammen ikke lett oppgave.
Nye bilder har jeg heller ikke tatt. Også har jeg reflektert så mye over hva som gjør jeg har denne blokkeringen som jeg har. Det er nå forståelig også å ha slike blokkeringer som jeg har. Er vist helt normalt som jeg har skjønt med denne rollen min. Men ja nå har jeg følgt med så mye på zoom, YouTube møter på kveldene her. USA tider og norske tider er dårlig match. Hjelper med litt søvn på dagen. Men i dag ble det avbrutt søvn, men det gjør ingenting.

Det er fredag, 3 dag av coaching festival. Kjenner det gjør virkelig godt for sjelen å få god energi fra andre. Her i lille bygda vår i Norge føler en seg enda mer alien enn vanlig.

Jeg har laget meg enda en ny YouTube canal. Der skal jeg etterhvert legge livs historier. Det er vist det jeg skal satse mer på.

Også gleder jeg meg stort til jeg er ferdig med bindingstids tid slik jeg kan få meg bedre internett om noen måneder. Weeee

Du har du noen gang følt det så her, du vil åpne hjerte ditt helt og elske noen hemningsløst?

Lag deg deilig helg hvor enn du er i verden. Du tusen takk for du er innom og leser hos meg. Stor god klem. Jeg trenger hvert fall en god klem ❤️🙏

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es