se vekk i fra min crazy ansikt, det hadde sin grunn gitt. Jeg er stolt av meg selv at jeg i hele tatt kunne stå på bena i den perioden. Det var da konflikt mellom meg og far til mine 3 barn var på sitt verste og han hadde stjålet barna fra meg. Nektet meg å se barna mine.

Bildet fra 2011. Jeg er ikke en som blir tatt mest bilder av. Men uansett det sies hellig mennesker har orbs rundt hodet og kroppen. Jeg klarer for øyeblikket ikke leve opp til hellig status. Men jeg vet min energi er hellig. Trenger å jobbe med resten av innstillingen min til å skjønne også at jeg er hellig og trengs å bli ivaretatt der etter.

Kult bildet da. Så tydelig orbs. I love it 🙏♥️🌞

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es