Hele verden er vel midt i crossroad og ikke bare jeg. Men det å ha en fot her og der. Ikke minst reisen en er i. Jeg som stadig i endring, har første gang ikke ønsker om dele mine tanker om veien videre. Altså karrieremessig.

Det er mange faktorer egentlig for ting er så spennende egentlig at en ikke engang vet engang om en kan regne med å fullføre noe av det. Jeg går og venter bare neste store ting som skal skje. Noe som ikke er menneskeskapt.

Men ja Kundalini har ropt på meg nå lenge. Det er ikke bare på hodet traumer sitter. Traumer plasserer seg faktisk på kroppen også. Det tar faktisk mye øvelse for å gå tilbake til normal posisjon etter traume. Alt ettersom så klart hvor stort sjokk det er. Hvordan hver enkelt reagerer. Men ja Kundalini har ropt på meg og hjerte mitt svarer. Så får vi se hva som skjer.

Men selvpleie, drikke mer vann, bevege og danse mer, glede meg over Våren, og gjøre mine egne ting er på menyen. Og veien min videre .. åh så spennende. Nesten som en selv ikke har tålmodighet nok til å vente på alt som skal skje. Jeg gleder meg og er spent. I mellom tiden tar jeg livet med det som kommer.

Lag deg deilig dag hvor enn du er, tusen takk for du stikker innom meg 🌞🙏🌝🥰🍀

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es