Overfor meg selv altså, siste 4 ukene har jeg nesten ikke vært innom matbutikken. Spise det vi har hjemme, tømme ut fryseren. Eller tømme og tømme. Jeg og hun lille spiser ikke stort. Så det tar sin tid å tømme ting her. Vi elsker mat, men er sånn periode spiser begge to. Hun er eneste av de fire barna mine som er slik som meg. 4 barn og barn. Dem andre er nesten voksen. Så dem telles ikke som barn engang.

Men ja dette med unødvendig handletur har blitt droppet, og det er faktisk helt greit. Jeg liker det. Lommeboken min liker det enda bedre. Så slipper det å bli så mye kast av mat også. Jeg kaster ikke mat sånn sett. Enten får hunden maten eller så får naturen maten vår. Men likevel det er billigere med gjødsel og hundemat enn å kaste bort sine penger på mat som ikke blir spist opp. Men ja jeg savner det å spise «voksen» mat. Hun lille mi er så skeptisk til så mye rart. Sta og bestemt ung dame.
Jeg beundrer hennes sta og bestemthet, kjempe fin egenskap. Så jeg bare biter det i meg og lar henne være så. Men noen ganger skulle jeg så ønske hun var dette andre plasser enn med mamma gitt.

Så utfordring til deg, handle mindre, kaste mindre og spis opp det du har hjemme! Er du med?

Lag deg deilig uke og tusen takk for du stakk innom hos meg. 🌞🙏🥰

Ps. Det er økologisk laks fra Rema1000 på bildet. 😉

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es