Instagram elsker det å belønne og fjerne følgere, alt ettersom hvor mye en gjør og ikke gjør. Så klart fjerne døde profiler.
Facebook har det samme opplegg også. Men ikke på samme måte som Instagram. Tidligere på Instagram fikk jeg 1000 følgere hver gang jeg skrev godt blogginnlegg og dem fjernet 2000 når jeg ikke skrev blogginnlegg, en periode drev Instagram med narsissistisk trekk opplegg, dem fjernet 1 hver gang jeg bikket over 100. Det var pga maske bruk dem ikke likte jeg la ut meme om.
Men kjære gode herlige søte Instagram bots/folk. Hvorfor må en bruke så mye data for å være pålogget på Instagram? Jeg har store problemer stadig for jeg har ikke nettverk og det tar hundre år å laste opp.
Vær så snill fiks sånn oss som lever vårt drøm i hytte ute i skogen kan bruke Instagram uten å bli robbet for data 🙏

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es