Jeg kjenner jeg klarer ikke å kalle dette året mitt for etablering, føler at vi alle er i en slags rehabilitering.. hvis du skjønner hva jeg mener?

Egentlig gikk jeg rundt her og tenkte på plan framover! Jeg klarte ikke å komme på noe. Jeg følte meg bare så teit. Tenkte er jeg virkelig eneste i verden som ikke legger så mye planer? Enn så klart viktig ting er noe annet.

Sånn må gjøre for å overleve og feire. Men sånn store ellers hårete mål, der har jeg faktisk ikke så mye plan. Jeg tenker den planen som er ment meg, den bare dukker opp når tiden er inne..

Der jeg trenger å være det kommer sin tid. Men ja jeg har mangt ganger lurt på, hva driver jeg egentlig på med? Hva er det jeg gjør? Jeg kan bare stå opp for meg selv og si det. Men jeg har også erfart at mange andre er også i denne setningen mangt ganger!

Men uansett hva enn det er, så funker det. Så det er jo bra! Ikke sant?

Jeg orker hvert fall ikke sitte hver dag og tenke samme senario i hodet mitt og knuse mitt eget hjerte i lange tider…

Hvert fall ikke i dag, da vi er velsignet med sol nok engang, det skulle egentlig være sol i går også. Men det la seg tykt tåke hele veien rundt “halvøya” Det var egentlig veldig koselig, jeg tok meg lang tur og hørte på musikk, eller svisjer på musikk og fant ingenting…

Jeg er egentlig stolt av meg selv, jeg tenker ingen av oss er der vi var i fjor. Vi har blitt jammen sterk hele gjengen på en helt annen måte. Jeg liker denne tiden, der vi alle har lært de viktigste tingene!

Kjenner det gjorde både godt og vondt egentlig å være ute. Jeg har mektig trær.Takknemlig og så klart veldig ydmyk for jeg kan være den som kan beskjære dem. Men jeezez, dem er tung som faen!!


Så nå har jeg kommet meg inn og tatt meg en lang varm dusj, for å dempe litt av litt av hvert gitt. Men ja takknemlig takk takk takk!

Jeg tenkte på så mye rart da jeg stod i dusjen om Jorden vår, Guden vår og source eller hva du ønsker selv å kalle det. Universet! Vi har lært så mye vitenskap at vi selv har mistet helt kontakt med det opprinnelige historien, det spirituelle delen, den biten der dem går i ett og bli en helhet.


Nå har det vært så mye snakk om hva og hvem som oppstod først.

BigBang rett og slett!
Det oppstod rett og slett i BigBANG! Både Source og Jorden oppstod i ett-. Det er ikke som hønen og kyllingen. Det er ikke slikt noe!

Du skjønner, det er to stjerner som blir det til ett! Hann og Henne og blir til Jorden!

Source er som Sjelen, som livmoren, kall det hva du vil.. Dem henger i ett som helhet! Du skjønner Det har aldri vært meningen med vi skulle oppføre oss som maskiner, alle vi skulle bli sammenlignet med de rike!

For å ha noe mer å kjøpe etter! Det er ikke slik vi var ment for å være! At penger og makt skulle styre verden!
At grådighet skulle ta all plassen og vi skulle ødlegge vårt eneste hjem! Der vi er så velsignet med å ha!

Tenk all den Kraften som oppstod når disse to stjernene fant hverandre og smalt sammen og ble til Dette! Vi er så velsignet med å bo i!


Halleluja sier jeg bare!!

Jeg er ikke kristen, jeg tror ikke på menneskelaget religion. Jeg er ydmyk og forstår at du har din tro. Jeg aksepterer deg for det, og jeg ønsker den samme behandling tilbake! Takk.

Men ja egentlig så skal jeg ta meg en kopp kaffi og nyte sola litt mens jeg planlegger litt hva jeg skal gjøre med disse trærne og hvordan sette i gang igjen motorsagen!

Skikkelig maskulint krafter kommer fram.. å kjenne på mestringsfølelsen på ting en gjør og får til Selvom ting tar tid her og noen ganger veldig lang tid..

Jeg har da ikke hastverk, jeg orker ikke lenger å haste rundt etter halen min, etter en tar kroppen sin for gitt og jobber med å få kroppen sin tilbake, så setter en pris på kroppen sin på en hel annen måte..

Men ja jeg har egentlig snakket veldig mye høyt for meg selv, så da bestemte jeg meg for å skrive heller blogg innlegg.. så du får ha en nydelig deilig dag hvor enn du er! Takk for du finnes … 🙏🥰♥️❤️💚🌞🌝🔱🏆 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es