Eller hvorfor kaller jeg det fri? Uansett jeg har hvert fall barnefri. Det betyr endelig kan jeg fokusere på meg selv og min egen healing prosess! Så jeg har vært gjennom mye. Takk takk takk for jeg er velsignet og kan ha datteren min trygg plass nå i disse tider. 🙏

Egentlig har jeg tatt helg på forskudd. Dagene går i surr. I dag lagde jeg meg skikkelig deilig digg middag som jeg har lyst på og kan kose meg med det.
Det er velsignelse å ha en vakker datter å lage middag til. Det er også velsignelse å spise akkurat det en selv har lyst til i fred.

Jeg kjenner meg litt sånn blandet. Men nå er det også fullmåne. Så jeg skal tenne bål i kveld. Bare rive fra meg mer og mer av gamle utdaterte programmeringer. Huske, lytte, bare være til.

Noen ganger er det bare så her at. En trenger å oppleve ting for å forstå ting dypere. Heldigvis er det ikke alt vi skal forstå så mye av. Da måte hodet veie 150 kg. Hvis vi skulle gå rundt med så tung hodet. Nei tenk så stort byrde alt hadde blitt da.

Men ja noen ganger er det bare så her, noen forstår mer enn andre. Det betyr ikke at en alltid er der og er ferdig forstått! Det finnes ingen som vandrer her på denne jorden som har forstått alt. Vi alle gjør feil og lærer noe hverdag!

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne ta ferie fra meg selv, akkurat som nå skal jeg ta meg ferie, nå kan du bare være her og nå. Ikke tenke noe mer.

Det blir deilig å komme dit at jeg kan gå lang tid uten å trenge minne meg selv på puste, minne meg selv på min egen holdning. Men selvutvikling er så her. En kan ikke være trofast mot sine uvaner, sine fallgruver for så også trofast mot vekst. En vil bare stå der og stange og ikke kommer seg ett steg videre.

Men balanse er nydelig sak. Jeg elsker å være i balanse. Kjenner jeg skal fokusere å få meg selv i balanse igjen.

I mellom tiden spør jeg meg selv ting …

Hvor er det jeg ønsker å være? Hva er viktig for meg? Hva kan jeg skape sammen med andre? Hva ønsker jeg å oppnå? Hvem skal jeg være trofast med? Altså mine uvaner eller nye meg?
Altså være ærlig og brutal med meg selv. Selv klart likevel huske jeg er bare menneske midt oppi i det hele. Som om jeg har lyst på dobbelt mocha vanilje Shake med masse krem så lager jeg meg det!

du deg deilig gode deg. Lag deg deilig kveld. Det er mening med alt, selvom noen ganger trenger vi gravere litt dypere for å finne svarene vi lengter å høre etter ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es