Jeg tenkte bare å fjerne hele pipe i stua. Det var egentlig peis da engang i sin tid.
Men den er ikke godkjent lenger pga skade.

Så jeg har planer om å hamre løs og fjerne hele greia. Stygg er det også når det ikke går an å bruke det til noe og tar så mye plass. Aner ikke hvordan jeg skal gjøre det egentlig.
Må vente til det er varmt igjen i været hvert fall. Dessuten har jeg sånn ca 10 frukttrær jeg skal beskjære helt ned i år. Så det må bli etter det engang.
Blir ikke arbeidsledig her i gården gitt.

men hvis du har tips og råd om hvordan få bort pipen i hus gi gjerne lyd i fra deg please. Jeg har ikke lyst å fjerne pipen på utsiden. Bare innsiden. Så kan jeg heller plassere piperør en gang når det blir aktuelt. Dessuten den er ganske så søt pipen på taket. Kan ikke bare fjerne den da. Eller må jeg??

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es