Jeg har verdens beste nabo, han er pensjonert mekaniker, med magiske hender. Alt han tar på av mine maskiner har blitt magiskvis i orden igjen. I dag helt ut av det blå dukket han opp og tok det meste av snøen her hos meg.
Da ble jeg så rørt at jeg bare stod her og gråt i lang tid. Glad tårer altså …

Traktoren hans er liten så han klarte ikke å ta snøen som er innenfor porten. Men hadde jeg og minste jenta mi ikke lekt med snøen da den kom første gangen og hadde vært fornuftig og måkt så hadde jeg ikke hatt disse problemene nå. Men men lærer det nok engang.

i dag hadde vi forresten tofu risnudler til middag, elsker sesamolje, så det var digg å spise det igjen. Jentungen har blitt så sær i matveien og jeg mister snart inspirasjon til hva jeg skal lage. Kjedelig å stå på lage deilig digg middag bare for meg hele tiden.

Det er fredag folkens og vi har overlevd en hel uke til.
Skulle gjerne feiret det med ett eller annet

. Kanskje god sex, men for å være helt ærlig husker jeg ikke lenger hva sex er for noe. Men ja skulle gjerne ha blitt elsket tilbake til livet igjen. Har glemt helt at jeg har høy sexbehov. Slikt blir bare borte når en har vært alene i ett par år gitt. Sex uten følelser funker ikke for meg. Jeg trenger tid til å føle meg trygg og ivaretatt før jeg kan dele min kropp. Tålmodighet og svært så forståelig trenger han å være, han som venter på meg .. finnes du der ute i hele tatt?

Nei jeg har date med oppvasken, den er hvert fall trofast følge .. ;p

lag deg deilig kveld vakre menneske ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es