Først og fremst jeg digger mennesker som får meg til å reflektere, jeg ydmyk takknemlig jeg veien min har krysset min sjels familie som er der ute. Jeg kan digge og lære ting i fra, og reflektere over det som er!
Så takk til sjels familien som jeg ikke har slik tett kontakt med som min egen familie.

Jeg er velsignet som har en slik stor gjeng av familie rundt meg, og familien stadig vokser og vokser. Så takk!

Men ja hjernen vår, en merkelig skrue. Jo mindre oksygen den får tilført, jo mer aktiv blir den. Hvert fall har jeg lagt merke til hos meg selv …
Jo mindre bevisst jeg er på pusten min, jo mer går hodet mitt i spinn. For så kommer denne velkjente angst følelsen fram…

Så om du trenger å gjøre noe som helst i dag. Bare vær bevisst på din pust. Så ønsker jeg deg en god deilig dag, der du er bare bevisst din pust og la alt annet som ikke betyr stort i helhet bare fare forbi.

Du er Nydelig!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es