Dagen før mensen er jeg er overalt, jeg føler meg rett og slett ikke meg selv i hele tatt. Men i dag nå når tante rød igjen kommer på besøk, er jeg i fred. Er jeg meg selv igjen. Sårbar som aldri før så klart. Men likevel meg selv igjen

For hvert barn som har dukket opp, så har krampene blitt i fra annen verden. Heldigvis annen hver måned det er vondt og blør mer enn vanlig, men likevel. Det er ikke noe godt når krampene tar av og en føler seg helt oppslukt i smerte..

Så om du ikke har godsnakk eller sjokolade med deg, så hold deg bare unna meg. Men om du trenger godsnakk og trøst. Kom gjerne til meg. Jeg har alltid slikt på lager, selvom jeg har mensen.

Du det er endelig fredag. I morgen er det Frivillighets dagen. Så Hipp Hipp Hurra til det.

Take good care..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es