At noen våger å være sårbar, våger å vise det, våger å være det! Alt annet er turn off…

Det som gjør livet verdt å leve er kunsten å lære seg det å le av seg selv. De ting en har gjort i livet. Du vet hvis du føler du har virkelig falt av. Husk det sitter en dude som engang var veldig fornøyd at han klarte å kjøpe www.pigfree.no og det er en i fra Stavanger kommune selv i tillegg

Jeg håper han/hun ikke tar seg selv høytidelig og ler selv stort av det hele. For jeg klarer ikke å stoppe å le selv…


Jeg har bestemt meg nå i denne prosessen ønsker jeg rett og slett våge mer, og le enda mer av meg selv, hatere vil alltid hate uansett.

Så jeg kan ikke leve mitt liv etter hvordan andre skal like meg eller ikke..

Hva med deg, hva ønsker du deg?
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es