Jeg har reflektert over mine tidligere erfaringer. Som jeg har skrevet om tidligere, det en skal lære bort. Det trenger en å lære først selv!

Hvert fall når det kommer til livets skole. Der eksamen går utpå å oppleve ting selv i livet.

Den tørreste kamelen jeg svelget noen gang var å ta ut separasjon 6 måneder etter ekteskap i 2018.

Måtte til å med oppleve respektløshet i fra mennesker, som hadde tydeligvis sine meninger om mitt liv. 
Men så lenge min familie støttet meg så brydde jeg meg ingenting om de andre hva dem måtte si.

Men jeg trengte den erfaringen, jeg har i alle år pratet om sin egen oksygen maske. Jeg kjente for hver uke som gikk, så levde jeg langt i fra min egen sannhet.

Hvordan kunne jeg snakke fra mitt hjerte om å ta bedre vare på seg selv, når livet mitt begynte å bli basert på løgn, der urimelig høye krav ble satt på mine skulder.

Når i tillegg Universet ble bare høyere og høyere med å si ifra at dette er helt feil. Ja da var det egentlig ganske så tydelig at jeg ikke skulle være der.

Det gjorde meg sterk og stå på min sannhet. Dessuten når jeg hadde engang tidligere gått i fra 10 år ekteskap med 3 barn. Så var dette lekse for godt om ekteskap løser ingen verdens problemer. Tvert imot ….

I dag er jeg lykkelig skilt og jeg og min eksmann er kjempe gode venner. Jeg kommer aldri gå tilbake til han igjen, eller noen av mine ekser for den saks skyld. Det er historier som er over.

Men jeg ville aldri vært foruten vårt vennskap. Den erfaringen. Det som gjorde at jeg har blitt den jeg har blitt i dag. At jeg har lært ikke å selge meg selv kort.
Det lærte meg ALDRI akseptere krav og mas som ikke er mitt å bære i fra første omgang. Det lærte meg mye godt også.
Det har gitt meg en vennskap for livet.

Moralen med dette er. Når dine oppgaver i livet er å lære bort om noe, så trenger du å lære det først selv. På hardeste måten som ofte. Ellers vil ikke dine ord nå til hjertene til menneskene som er der ute.

Om du har tøff tid foran deg nå, ikke gi opp kjære vakre sjel. Du er VIKTIG. Ting vil bli bedre…

Til neste gang ta vare på deg selv og husk du er viktigste personen i ditt liv!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es