Blir du en smule krenket om jeg sier at du kan også være energivampyr?
Lukker du deg helt og vil ikke lese mer? Så flott, da er denne bloggen ikke noe for deg. Da kan du bare vandre videre…

Men om du blir nysgjerrig nå på hva jeg har å si og ønsker å vite mer. Supert da er du riktig person for denne bloggen her!

Vi, ALT er energi som du helt sikkert har fått med deg til nå. Så jeg trenger ikke å gå dit, det er ikke om det jeg skal skrive om nå, jeg har alt skrevet om mange ganger tidligere.

Men hva jeg mener med at du og jeg kan være energivampyrer. Med energivampyr mener jeg at du eller jeg kan ta fra noen ufrivillig energi som dem har uten at vi engang er selv klar over at vi driver og stjeler.

Noen mennesker har en slik gap i seg, at en kjenner seg tappet hver gang en er med dem. Dem er ikke periodevis energivampyrer, men fullblods vampyrer.

Det er for det meste mennesker som ikke er i kontakt med sin sjel. Dem lever i veldig lav frekvens tilstand. Der du finner dem i stadig krangel med noe/ noen eller klaging om noe. Svært sjeldent fornøyd.

Men du og jeg kan også være vampyrer.

Jeg gjemmer meg når jeg ikke har det bra, for jeg vet at min energi er veldig smittsom. Den smitter lett, jeg elsker å dele god energi. Men mine dårlig energi dager, da holder jeg meg for meg selv.
Jeg ønsker ikke å tappe noen. 
Utenom mine nærmeste så holder jeg meg unna folk flest.

Men så har vi også egenskap i energiform, sjelen vår, den ønsker alltid å utvikle seg. Lære ting som den kan ta med seg videre. Dermed kan en ufrivillig uten å være klar over det selv engang. Tappe noen andre for energi egenskap dem har.

Sjelen vår er akkurat som svamp, den suger til seg det en vil ha mer av. Hvis noen kobler seg på deg og din energi, uten at du er engang klar over det selv. Så kan dem tappe deg for alle energien din.

Det er egentlig derfor jeg holder stort sett unna min jobb profil på facebook.

Siden jeg har brukt den til jobb og sending av healing, så kan folk mistforstå når jeg er pålogget og tror at jeg driver på med healing.

Jeg kjenner meg tappet og sovner tvert om, selvom jeg har nettopp våknet i fra 8 timer søvn.

Jeg kan jo bare si det som det er, om du ikke finner noe healing tråd i fra meg. Så driver jeg ikke med å sende healing heller.
Men ja dette ble utenom!

Vi sensitive sjeler. Vi merker veldig godt når noen “stjeler” energi i fra oss.

Jeg var så forvirret en periode i livet mitt, for de menneskene som gjorde det. Var jo verdens snilleste menneskene jeg hadde rundt meg.

Men så forstod jeg, det har ingenting med å være slem eller snill å gjøre. Det er sjelen vår rett og slett som ønsker mer av de egenskapene, dermed blir det ufrivillig stjeling.

En trenger ikke alltid å være i fysisk kontakt med noen før en kjenner seg tappet.

Er du sensitiv slik som meg, anbefaler jeg deg å beskytte så ofte du kan. Det er så viktig. Jeg er heller ikke så flink til å huske slikt hverdag, jeg finner meg stadig i å være etterpå klok når det kommer til nettopp dette.

Men viktig er det å huske beskytte seg selv og styrke sin aura, styrke sin energifelt. Slik at ingenting som ikke er ment for deg entre deg og du slipper ufrivillig dele mer enn det du har i deg.

Dette ble kort om dette emne, lurer du på mer eller ønsker du at jeg skriver om noe spesielt send meg gjerne email, jeg leser og svarer ikke på pm nesten. 
 Det er ikke annet enn det er over 1000 PM i innboksen min. Jeg kan ikke snakke med alle. Håper du forstår.

Til neste gang, beskytt deg selv og ta vare på din energi!


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es