Jeg vet jeg blir stalket av mangt og mye. Jeg vet ikke alle av dem liker meg. Jeg provoserer og trigger noe i noen. Men jeg er ikke her for å overbevise mennesker om å like meg!
Så lenge jeg elsker meg selv. Så vet jeg min verd!

Men jeg trenger å nevne livet var lettere som Anette Seland, da jeg nok engang ble til Azadeh A Azari kommer jeg meg ikke unna forstørrelsesglass eller bare satt i en bås av noe slag …

Så lenge det høres ikke polsk eller Thailands ut så kan jeg glemme å få meg jobb engang, eller komme til jobb intervju, eller få den riktig hjelpen jeg trenger og har rett til!!

Dette trigger noen og dem ønsker ikke å bruke tid Til å hjelpe ordentlig! Istedenfor sier dem og skriver det dette måtte passe dem ut i fra hvordan dem selv tolker ting. Uten at det trenger å være hold i!

Ting var så mye lettere som Anette Seland jeg hadde i den perioden ca 10 forskjellige stillinger.
Men ikke kommet engang på intervju som Azadeh A Azari. Jeg skriver ikke dette for å høste sympati eller sånt.

Men jeg tenker jeg vet jeg har opplevd endel som har gjort meg til den jeg er!
Men likevel jeg gjør alt jeg kan nå for å komme meg en plass. Du som sitter og har makt. Om du vil heller se meg falle enn å hjelpe meg. Da kan jeg si til deg rett ut, det er ikke noe feil med meg. Det er noe galt med din holdning for du ønsker å være ekkel!

det jeg har lært i Norge er ikke spør om hjelp om du ikke er typisk A4 Kari Nordmann. For hjelpen kommer ikke så lenge du ikke har nordisk navn ..

Kanskje uflaks… men da er det «godt» å vite vi er flere i samme båten, mine kjære med soldater, det er ikke noe galt med oss som får press om å komme oss ut på jobb, uten å få riktig hjelp.
det er noe svært galt med systemet som presser ut menneskene til å falle!

Men ja Dessverre sitter det noen og en skulle tro dem fikk betalt for å krenke folk enn å hjelpe mennesker på Nav .:

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es