På mandag med god mot dro jeg til sykehuset for å fjerne “litt” av livmortappen min trodde jeg…

Jeg vil bytte til privat sykehus. Jeg orker ikke engang å forklare hva som skjedde. Sykepleieren der hun var helt vakker nydelig sjel. Men legen hun behandlet meg som en jævla nummer i system.

En prosedyre i følge legen som skulle vare under 1 minutt. Varte i over kvarter, hun fikk ikke stoppe blødning. Så hun fortsatte og fortsatte helt til bedøvelsen gikk ut og jeg måtte få enda mer bedøvelse..

Jeg kjenner meg sprengt, jeg kjenner meg ikke bra, fysisk ting er ikke min greie asså.. Ikke at å falle psykisk er bedre. Men der har jeg hvert fall verktøy til å reise meg igjen..

Men når kroppen min er svak, da kjenner jeg meg mentalt svak. Da blir jeg som katt som skadet, jeg kjenner jeg har bare lyst å være ekstra snill mot meg selv jeg nå..

Nei jeg har gått dit i 4 år nå. Jeg kjenner meg ferdig med sykehuset i drammen. På mandag var siste tråd trukket. Jeg vil ikke dit mer. Jeg kjenner meg rett og slett traumatisert..

Det var ekkel opplevelse, og ikke nok med det var ekkelt var det en lege som ikke kunne engang erkjenne meg og vise human oppførsel. Nei vet du hva. Jeg fikk ikke engang informasjon om noe som helst.

Ikke engang om dusjing og bad eller noe som helst. Nei det er alt for nært til å kunne skrive noe vettug ut av det. Jeg trenger å få ting på avstand først kjenner jeg…

Jeg er mest trist enn noe annet..Men godt jeg har bursdag hele mars så jeg kan alltid feire den etterpå.. men likevel.. Jeg kjenner meg ikke bra i hele tatt. Har tung hjerte og ikke lyst å komme ut igjen til jeg har fått svar i fra sykehuset om 3-4 uker…

Så til neste gang..

-vis mer forståelse til mennesker rundt deg… - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es