Som du har fått med deg så har jeg vært langt nede. Desember er helvete måned for meg, har vært det siste 7 år egentlig. Men jeg har bestemt meg at Desember 2020 skal bli noe annet…

Vanligvis i desember pleier jeg å bruke 1 dag på å sende healing til folk. Men i 2019 brukte jeg 2 uker på å ha fokus på ALLE andre enn meg selv.
Jeg tenkte kanskje det ville hjelpe på. Men det ble vist motsatt av det som jeg tenkte..

Min greie er jo ta vare på seg selv før en tar vare på andre. Men jeg stadig finne meg i å gå i fallgruvene mine. Selvom min slagord og det jeg egentlig lever for å ta vare på seg selv først…

Men hvem sa mennesker er perfekt?
Ikke jeg hvert fall..

Det å ta tilbake Kraften sin!

Jeg har latt meg bli revet med rett og slett. Gitt bort kraften min uten å stå fram i min egen Kraft.

Vi mennesker er så rar, her har jeg mest lyst å skrive mange andre mennesker.. Jeg føler meg ikke som menneske rett og slett noen ganger.
Jeg er ikke i fra denne generasjonen det er nå sikkert og vist.


Energityver, parasitter av mennesker som ikke engang er selv klar over at dem er parasitter. Det er til å med vanskelig for oss Healere til å med oppdage med engang at dem er parasitter.

Altså mennesker som driver og oppdrar deg, misforstår deg, mennesker som kaster sin usikkerhet på deg. Mennesker som gjør deg tom etter du er sammen med dem eller etter dem tar på deg.

Mennesker som sier en ting til deg for så snu seg og si noe annet til noen andre.
Mennesker som baksnakker. Mennesker som ikke ser deg likeverdig. Mennesker som har alt for høye tanker om seg selv og tror dem trenger å bli særbehandlet.
Mennesker som ikke eier respekt for andre.. ja listen er lang.

Hva gjør en med slike da? Det bør være Kort prosess. Over og ut. Ferdig med det. Jeg har gitt flere sjanser i livet til mennesker som ikke fortjener det.

Men det er slik vi lærer å sette grenser, og noen ganger trenger vi harde lekser for å lære å sette grenser.Hjerte vårt velger mennesker som vi trenger til å utvikle oss videre. Jeg for min del blir ikke lett energimessig tiltrukket så lett. Jeg har skjønt såpass at jeg har kommet i dette liv for å treffe på gamle kjente energier.

Jo lenger jeg har kommet i min reise, jo flere gamle kjente energier jeg møter på min vei.. Og det er alltid kjekt å kjenne igjen energier som en har møtt tidligere ei tidligere liv. Alltid like Spennede og like deilig å utveksle tid sammen med slike sjel..

Jeg har skjønt såpass at min energi er såpass hellig, at det er ikke alle som fortjener endel av det. Jeg har lært også om jeg dukker opp i livet til noen så er det en spesiell grunn til det. Veldig spesiell grunn til det. Det er ikke rom til å ta det for gitt om jeg dukker opp i ditt liv.


Det å ta tilbake kraften sin. Det å stå i sin kraft. Det å skjønne sin verdi. Det å være Kvinnen i sitt liv.
Jeg ønsker å bli behandlet som Kvinne. Jeg trenger bare noen dager å ta en kjapp restart.

Jeg gleder meg til å kjenne meg tilbake til meg selv, aldri den jenta jeg var. Men denne Kvinnen her…
I går kveld “drepte” jeg meg selv. I dag stod jeg opp til denne Kvinnen her..

Så om du ønsker å løsrive deg fra energi som tyngder deg. Ta kontakt så kan vi sammen finne en tid slik at du også kan “drepe” deg selv og stå opp igjen på ny…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es