Både Akedemiske og det sprituelle. Nå er det TID for å smelte dette i sammen. Flette dem i sammen som helhet. Men samtidig. Ikke være for svevende shit altså.

Hvert fall det akademiske. Studietiden altså. Nå begynner det virkelig å bli seriøst!

Filosofiske tiden. Tallet 7 representerrer blant annet refleksjon. 

Jeg har ult hele veien i bilen hjem etter studie idag. Jeg uler enda sånn inni mellom.. Står faktisk og skriver dette. Haha

Energi nivå på 100. Nå er det tid for andre boller. Slutt på å lage seg unnskyldninger. LEVEL FUCKING UP. Eller rett faen ut! Altså det gjelder meg selv, hva du velger for deg selv er helt opp til deg.

Men jeg tar deg ikke med meg videre om du fortsatt ønsker å være endel av 3D shit, ikke minst manipulering og offerrollen dulle plassen du har surret deg inn i.  Du kan ikke bli sur og forbanna på noen setter pris på ting du tok for gitt. Selvom den noen er bare meg selv!!!

Nå snakker jeg om mennesker jeg kjenner.

Selvom jeg er veldig glad i deg og ser det potensiale i deg. Men ALLE har grenser, selvom jeg er jævlig tålmodig. Så har jeg tro det eller ei grenser på hvor mye jeg ønsker å dulle med noen som ikke ønsker å se på seg selv litt og ta noen runder med seg selv. Uansett om det er x, venn, bekjent eller hvem det måtte være..

JEG ER FERDIG MED SHIT og BULLSHIT! Det er nå sikkert! *UUULLLLER FOR MEG SELV HER JEG*

Først og fremst mine egne shit. Mine egne bullshit. Mine egne desktruktive handlinger og (u)vaner, som gjør at jeg blir apatisk og ikke får gjort stort. 
Alt med måte for faen. Det har ikke vært noe med måte siste året det er nå hvert fall sikkert!


En kommer ingen fucking plass om en skal bare sitte og vente på noe skal skje. For ingen fucking ting skjer da… 

Ubalanse er ufin ting. Ubalanse i sin hverdag og hva en driver på med som gjør en blir handlingslammet og destruktiv. ALT handler om rutinene sine. Hva en vil fokusere på. Fokusere på Målet. Fokusere på forandringen. Enn det som har vært…

Det er ikke prat om å behandle seg selv som en er i militærleir. Langt der i fra. Det er snakk om å se seg selv for det en ER her og nå. Ta noen grep og gjøre noe med det for å komme seg videre i livet!

Det er ikke prat om å heve seg selv for å gjøre andre små. Men heller si ifra og ta avstand oftere.

Det er snakk om å se seg selv og sin verdi. Uten å gjøre seg selv tåkete med alt som er av det som måtte være av idiotiske valgene en tar.

Det er prat om å bare være fucking god nok som en er! Det er snakk om å utvikle seg som menneske, å ha tro på en har alt en trenger for å komme seg videre i livet riktig, uten å være fuckings redd for å gjøre feil eller tråkke noen på tærne!

Være seg selv Bare MER! 

Faen heller når jeg i dag bestemte meg å pakke bort sprituelle hatten min for litt. For så begynner besinstasjoner til å med prate til meg i hele dagen med sine 444 tall.

Det gjør noe med en! Når hvert hjørne en snur seg og ser 444.Men nå er det tid for tallet 7 dere! Nå er det tid for å reflektere litt over seg selv og det som er. Ikke alt en gjør er så forpult uskyldig som en vil ha det til noen ganger.

Ja selvom vi alle er uskyldig og gjør så godt vi kan. Likevel mennesker rundt oss blir påvirket av ALT vi gjør på godt og vondt.

Hva vil en være, en som sprer dritt og snakker om andre med hat i sin stemme. Tro at andre har tatt kona di/mannen din i fra deg. Eller kompisen din som aldri besøker deg. Eller what the fucking ever.

Eller bare stå opp rett i ryggen og utvikle seg videre.

Være ÆRLIG med seg selv og folkene rundt seg! Først og fremst seg selv. Det er der alt begynner. Jo mer ærlig du er med deg selv, jo mer klarer du å være ærlig med andre.

Slutte å behage andre for du er redd for å miste dem. Tenk den energien du sender ut. Med å gjøre ting som ikke gjør sjelen din godt! Jeezez sier jeg bare..

Om mennesker i ditt liv går i fra deg for du sier i fra om noe, eller sier hva du trenger og føler. Så er det ikke de menneskene, dine mennesker uansett. Bare husk det!
Om en ikke har en jævla god grunn da for å oppføre seg ikke helt seg selv er nå noe annet.

Men da skal det være en god grunn også tenker jeg.

Jeg skal oppføre meg som de tre apene nå en stund framover jeg.


Og du nydelige sjel som er innom her nå. Tusen takk for du er her og leser mine tanker. Jeg setter stor pris på deg bare så du vet.

Lag deg selv en fantastisk deilig liv, der du tar mer beviste valg som gjør deg og dine godt!
For ingen i verden kan komme og redde deg i fra noe som helst.

Du er superhelten i ditt liv. Du KLARER ALT du bestemmer deg for å klare!

Bare med riktig spark i rumpa kanskje. Så er du halvveis der du trenger å være…

—Tralla—

PS. Beklager for min fransk og alle skrivefeilene. Jeg var så gira ?

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es