Skikkelig surt og kaldt, nesten som jeg har lyst å dra rundt i sovepose eller dyne rundt meg. Egentlig bare ligge under dyna mi og ikke stå opp i hele tatt. haha

i dag stod jeg opp og tok en rens på hus og oss selv med Hvit Sage. Det lukter deilig her nå. Trakk kort med mine Gaia kort. Lenge siden jeg har trukket dem.

Var bare så kjipe kort en periode før. Og det var kjip periode også før haha. Men nå var det bare godt dem hadde å fortelle meg. Helt nydelig kort om budskap om kjærlighet osv.

På vei hjem igår i fra skolen ville Adelina flytte til varmere land. Hun synes det var urettferdig at mormor og farmor er i varmen. Mens vi fryser her.
Hun ville vi skulle selge alt og bare flytte til varmere land.

Fantastisk sier jeg bare… haha


I går lagde jeg suppe til middag. OMG jeg er så lei av å tenke hva vi skal ha til middag. Tror det er mest spurte spørsmålet i hele verden. Hva vi skal ha til middag?

Men jeg elsker tykke supper. Så det ble blomkål miks suppe. Med Eldorado Vegobacon som smakte BLÆH og ødela hele suppa mi. Så det der kjøper jeg ikke igjen. Uff grøss, en slags merkelig røyk smak.

Kjenner magen vrenger seg bare jeg tenker på opplevelsen. Så det der kommer jeg ikke kjøpe igjen neste gang vi er i Sverige. Men om du er vant med sånn kunstig røyk smak opplegg. Så synes du sikkert den er god.

For min del vil jeg aldri oppleve den smaken igjen. Jaja nå har jeg hvert fall prøvd.

Jeg elsker å prøve nye matretter. Jeg finnes ikke kresen. Så sant det er ikke frukt i maten. Det klarer jeg ikke. Utenom Annans på pizza så klart. Det er godt.
  
Fikk ikke åpnet nye rapsolje flasken min, så da ble det olivenolje. Jeg er ikke så glad i olivenolje heller må ha masse sitron for å klare å fordøye smaken. Så andre runden ble bare helt plain suppe. Og det smakte helt nydelig.


Vi spiser så lite jeg og datteren min, men varm mat må det jo bli hverdag. Jeg lurer på om jeg skal lage meg ukemeny og holde meg til det.

Men matlysten varierer fra dag til dag, og hvor mye jeg orker å lage av mat til oss to bare. Adi spiser jo ikke alt mulig. Hun er veldig skeptisk til å prøve nytt. Så det er begrenset hvor mye en kan kose seg på kjøkkenet med nye retter.

Hva skal du ha til middag?

Lag deg selv deilig dag, der du har fokus på glede deg selv og andre. Vær snill og grei og behandle andre slik som du vil bli behandlet selv.

–Tadda–


ESSANTEORGANICS 


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es