Altså En= Jeg/Meg.. men la oss kalle meg for en akkurat nå, jeg trenger litt avstand fra meg selv når jeg har dette skriftlig.

Men ja, en må jo være en smule gal for å gå ut på Instagram og skrive “jeg føler universet snakker til meg, og jeg tror min healing energi er viktig”

Men ja, en velger faktisk helt selv, hvordan en vil vibrere. I frykt, usikkerhet. Eller kutte de strengene og leve i Kjærlighet.

Jeg tenker, føler, kjenner at min gave er Kjærlighet til denne Verden, og jeg ønsker å dele denne Kjærligheten rundt meg. Jeg tenker, jeg har tiltrukket meg akkurat de menneskene jeg trenger for å lære det jeg trenger å lære. Vice Versa.
Og bli elsket og elske tilbake.

Og ikke minst skape fine minner sammen med mennesker en er glad i. Skape ekte kontakt.

Men ja når halve verden glor på en, og det er alltid hatere/hemmelig beundre som sitter og morer seg i nedturene til en. Ja en kan miste mote, men så klart. Kan en også Reise seg Nok engang og si stort Fuck You til alt og alle som måtte sende slikt energi min vei!

Men jeg ønsker heller å fokusere på dem som bryr seg virkelig om meg og mine. Dem som har vært her til nå. Jeg elsker dere alle. Tusen takk for dere finnes alle i vårt liv. <3

Måtte dere alle som sender det dere sender ut, få tilbake det dobbelt. Måtte Vi ALLE sammen finne Styrke i å velge Kjærlighet. Velge å dele vårt smil og vårt empati uten å sette merkelapp på hverandre.

Måtte vi lære oss å leve sammen i harmoni, takknemlighet og glede.

Måtte vi ALLTID føle oss Elsket og dele Kjærligheten videre.

Du lag deg selv en deilig solskinns dag. Nå er det bare godt å smile og pakke frykten vekk for godt.. <3 


Se her 2 blogg innlegg på en dag. Ikke verst gitt.. ;p


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es