Det er noe med å være på båttur, en står ikke helt stille føles det som når en har kommet seg på land igjen lenge etterpå!

Det tar litt tid å omstille seg at en ikke gynger lenger, rart altså hjernen vår. Hvordan den legger seg til vane så kjapt.

Men jammen var det deilig og digg å ta seg fri å være Healer, fri fra hus og hjem og alt annet. Bare kose seg med deilig selskap, god mat og drikke. Det heter kanskje Shopping og Champagne, men jeg er ikke glad i Champagne, får så vondt i magen av det.Men Cocktails altså, det er digg asså. Farlig godt kan jeg bare si. Men jeg er lita kvinne tåler ikke stort gitt. Men det er ikke prat om å bli full heller, det var nå lenge siden jeg var kalv gitt. Det holder lenge nok å bli god brisen.

Så mange hyggelig ansatte der altså, fantastisk crew rett og slett. Mennesker ombord, blir nesten som stor familie etter andre dagen. Noen blir vist venner for livet. Min kjære søster har jo hatt sin venn der i ca 15 år tror jeg det var.
Det var ei kvinne som jobbet der, hun var vist 71 år. Kjempe forbildet. Måtte hun være alltid i god helse, velsignet og i så godt humør. Haug av velsignelser til hele gjengen. En trenger virkelig være glad i jobben sin for å kunne gi en slik service til så mange der ute.

Jeg har ikke slik tålmodighet, jeg hadde nok skremt endel kunder tenker jeg. Bare med sannhetsord om orden og slikt så klart. Det hadde nok blitt endel morsom historier så klart. Men ja nei, slik energisk kapasitet er jeg ikke velsignet med gitt.

En kan da ikke være alt har jeg slått meg til ro med. Det er nå godt å kjenne det synes jeg. Vi alle beundrer vel hverandre for ett eller annet. Hatere er jo hemmelig beundere egentlig, men dem våger ikke helt å innrømme for seg selv at dem beundrer ett eller annet..

Så ikke ta det tungt om du har hatere, det er bare bra det!

Tilbake til turen da, en får virkelig lyst å dra tilbake igjen. Lojale ansatte gitt, jeg elsker mennesker som smiler når en får øyekontakt med. Jeg er slik selv, så det er så koselig å dele smil med hverandre. fylle opp koppen sin med sjels møter rett og slett.

Og de fantatiske klovnene da, Nanny og Danny. Alt dem gjorde for barna skulle være glad. Min kjære søster kan jo være klovn på sin måte, barna er så glad i henne. Hun kan det å få dem til å smile og le. Det skal hun ha!

Alle barna mine har alltid vært glad i sine tanter. Dem elsket å overnatte hos tantene sine.

Jeg er så stolt av min kjære søster, selvom med alle smertene hun har, så holder hun for det meste humøret alltid oppe. Jeg aner ikke hvordan hun takler kroppslig smerter. Det er ikke min greie i hele tatt altså.

Jeg kan falle psykisk hundre ganger, stå opp igjen 110 ganger. Men kroppslig greier altså. Der er jeg vist en mann.Uansett det var jo høstferie, mange med barn gitt. Men det var koselig å være ombord igjen. Sist jeg var der, var med min Loriel i 2014. Hun var så stolt av å reise alene med mamma, husker jeg.

Jeg har mimret mye om henne og de andre barna i denne turen, dem er alltid med meg uansett hvor enn jeg er, i hjerte mitt er dem alltid trygg. En mor tenker nok på barna sine mer enn barna kan noen gang tenke seg. Uansett om dem er med eller ikke. 

Jeg forstår mamma min mer og mer nå jo eldre jeg blir. Jo mer redd blir jeg for å miste henne. Hver gang jeg tenker tanken på hun kan plutselig bli borte i fra meg. Så sender jeg både henne og faren min healing her i fra til månen.

Gleder meg til å ta med alle jeg har i hjerte med meg på tur engang. Det hadde vært koselig å reist stor gjeng engang..

Men damn så deilig altså, å bare ta seg fri fra alt som er. Bare kose seg, med fantastisk selskap og masse deilig mat og drikke. Null stress, alle gjør som dem vil. Fantastisk opplevelse.

Selvom jeg var helt skjelven andre dagen, jeg skalv hele veien til og fra kjøpesentere. Søsteren min så på hendene mine, og sa tørt, kanskje det er best du drar tilbake og sover litt. Så etter halvtime i Kiel var det tilbake til båten og for å slappe av før jeg og AD dro på Aqualand sammen.  

Men ja, jeg har nok endel greier ja. Er så takknemlig at AD trenger like mye avstand og slikt hun også. Vi begge forstår hverandre. Men hun og storebror Gabriel er vist mye verre enn meg og Loriel. Med tanke på dem to er Kreps og vi to er Fisk.

Så dem kan det å føle og såre seg selv for så synes den andre er slem. AD minner meg så om storebror på mange områder. Bare skikkelig dame versjon så klart. Hun minner meg egentlig om dem alle. Hun har tatt noe i fra dem alle.

Å herregud nå har det gått, 5 timer på land. Enda gynger jeg fram og tilbake, sånn inni mellom ja

Det er så deilig å reise med store søsteren min synes jeg. Det er aldri mas om vi skal gjøre ting sammen og planlegge store ting og bli enig om alt mulig rart. Vi tar det bare slik som kommer. Gjør som vi vil og har lyst til.

Alle tre er like fantastiske på hver sin måte så klart. Jeg er heldig jeg.

Livet altså, jeg trengte virkelig å komme meg vekk. Men nå har jeg sosialisert meg nok for resten måned. Det å være innelåst med flere tusen mennesker i ett par dager! Det gjør noe med en.

Helt utrolig dere som har dette som yrke og kan holde ut i så mange timer i strekk! Men ja dem får nesten Nordsjø lønninger, så jeg tror kanskje jeg hadde også smilt ekstra med å fått slike lønnings slipp. haha 

Men ja vell fortjent hvert eneste krone dem får alle. Fantastisk crew, hele gjengen! Å føle seg trygg i en båt, selvom en kjenner på skrekken. Det skal en fantastisk bemanning til for å kunne gi en slik opplevelse!Jeg kan ikke si jeg har vært helt meg selv, men samtidig meg selv. En trenger virkelig å lukke seg, men samtidig være åpen, for så ikke ta imot andre sine energier. En skal virkelig ikke la seg bli preget av mennesker der som trenger healing, og det er MANGE.

Men utenom å være healer, er jeg alt annet og er kjempe stolt tante til så mange der ute.

Jeg er jo den kule tanten så klart, så jeg ble som vanlig adoptert som tante til flere. Ett par av dem varte ikke tante forholdet vårt foreløpig så lenge gitt,  hun kastet sneipen sin ut i havet, så der ble vårt familieforhold brått slutt! Men kjæresten hennes han røykte ikke engang. Dem var nå nydelig par.

Søt var dem begge to, så det er trist om familieforhold vårt, skal ta så brått slutt for resten av vårt tid. Bare å sende tante en melding altså. Og håper til neste gang jenta mi, du har sluttet med å kaste søppel ute i naturen!


Borte er bra altså, men hjemme er best, eller hva? Jeg kjenner meg humble altså, å komme tilbake huset og føle meg så velsignet. Med alle disse gode menneske møtene, mennesker som åpner seg opp for deg.Det er helt utrolig altså, alle de historiene en hører som healer. Jeg er humble for så mange som viser tillit. Men ja jeg er stolt av meg selv. Hudkontakt-sugen til tusen var jeg. Men ja jeg holdt min energi hellig gitt. 

Det er viktig altså, å beskytte seg selv og sin energi, hvert fall når det er så mange mennesker rundt en. Ikke ta unødvendig på fremmede mennesker. Og ikke la parasitter sitte igjen i aura sin.


Men ja, det er digg å være hjemme igjen altså, i går fant jeg ikke roen helt kjente jeg. Jeg var ferdig spist, ferdig drukket, ferdig alt. La meg tidlig, stod opp igjen midt på natta. En føler seg ganske så låst i lugar det er nå sikkert! Så jeg kjenner det blir godt å få landet litt. Vi allerede brukt opp varmet vannet i hus. Men det blir nok flere dusj etter hvert tenker jeg. 

Det er så deilig tid nå, ute er det kaldt, en kan bare legge seg i badekar og varme seg. Men ja jeg trenger å bytte på vedovn. Så om noen plutselig føler seg kallet til å komme og hjelpe meg, før om ca 3 uker. Så blir jeg svært så takknemlig..Det føltes godt å komme hjem til ryddig hus. Så jeg skal ikke gjøre stort enn å landet. Du tusen hjertelig takk for du er innom her nå og leser. Jeg setter stor pris på akkurat deg.

Smil kjære vakre sjel, smil uansett om livet suger. Du skjønner, når du smiler og er takknemlig. Så tiltrekker du deg mer til å være takknemlig for.

Husk du er magnet for alt du sender ut. Send ut SIKKERHET. STYRKE. Humble. Kind. KJÆRLIGHET. HEALING. TILGIVELSE. MIRAKEL & Alt annet som måtte være ditt hjerteØnske.

Du vakre fine sjel der ute. Du er Unik. Du er verdifull. Du er fantastisk! Ingen er feilfri. Vær stolt av deg selv, for du er her du står i dag. Du står på bena og holder ut!

Du vet universet elsker Sta mennesker. Dem som ikke gir opp, dem som går i bunnen og finner skatten, forså tar nydelig deilig hopp framover.

Og jada, det går alltid litt framover og bakover og slikt, men livet er bare slik som det er. Det er rett og slett balanse. Ying og Yang. Ting skjer alltid rundt oss. Som er utenfor vårt kontroll.Vi mennesker trenger bare å gi oss selv lov å kjenne på følelser. Gode og dårlige. Det er slik vi vokser. Gi oss selv selv lov til å åpne hjerte vårt. Til å ta imot og gi. Glede oss selv og andre.

Jeg har ikke kommet hit for å gjøre livet surt for meg selv og andre. Jeg har kommet hit for å dele Glede. Dele Smil. Dele Velsignelser, dele Kjærlighet. Dele det som er med mennesker rundt meg. Med mennesker som jeg kjenner en slags familier forhold med her på Jorden, mens jeg nok engang lever for denne gangen..

Lag deg selv deilig høstferie tid. Så sees vi plutselig igjen.

ANONNSE! SER FRAM TIL HYGGELIGERE ETTER MÅLTIDER. MED ESSANTEORGANICS SÅ KLART!!


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es