Jeg har lagt noen tøffe dager bak meg nå, jeg havnet rett i kjeller nok engang. Ble usikker på alt som var, om livet var verdt å leve i hele tatt.

Jeg surret meg inn i 3D verden, der jeg glemte hele meg og alt jeg står for. Med tanke på alt jeg har opplevd og alt jeg har lært til nå.

Dessuten å gå gjennom healing prosess er veldig tungt.

Jeg er ingen fødte selger, det er nå ingen hemmelighet. Men at jeg har blitt helt forelsket i Essante Organics er det nå helt sikkert. Men å kaste bort alt jeg har jobbet hardt for å bli en selger og ikke annet. Nei jeg ønsker ikke det. Selvom det var veldig tungt å svelge lite konstruktivt kritikk fra store søs, som er fødte selgeren om hvor dårlig selger jeg er.

Men jeg har jo ikke tenkt å pakke bort alt jeg har betalt av økonomisk, energi, tid og det som er, for å bli selger. Jeg tenkte dette kunne være ekstra inntekt, ikke at jeg skal drive med dette på fulltid. Lær meg enn å kritisere meg sier jeg bare.
Jeg elsker å lære og ønsker å lære.

Uansett jeg har fått jordet meg, åpnet og healet rot chakra, det har virkelig mye å si når chakraene er i orden. 

Dessuten så tror jeg ikke at det er her nå reisen min stopper. Det har jo ikke begynt helt engang. Så får jeg bare lære meg å være tålmodig. Enn å stresse meg opp med midlertid situasjon som det er nå.

Har barnefri, så selvpleie står høyt opp i lista mi denne gangen. Har levert gressklipperen på service, den ble plutselig ødelagt. Men heldigvis fikk jeg klipt det meste før den tok kvelden. Så da er det bare å ta vare på seg selv denne uken før jenta mi kommer hjem.

Lag deg selv en deilig onsdag, med haug av gode oppløftende tanker. <3

Annonse

Essanté Organics®, The Organic Living Company® 
SHOP / Baby Care

Safest, healthiest, most gentle, baby shampoo and body foam soap – so safe you can eat it! Hypoallergenic – best for newborns and sensitive skin.

AVOID THE BAD & KEEP THEM SAFE FROM HARM:
Baby skin is up to 12 times more permeable than adult skin.

#SafeAndGentleBabySoap
#LiveToxicFree
#KeepThemSafe
#HypoallergenicBabySoap
#EssanteBaby

http://www.essanteorganics.com/azadeh

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es