Hva skal du bli når du blir voksen spør Adelina datteren min på 5 år meg sånn helt plutselig. Hun begynner å le fort selv, og prøver å si det igjen, uten å få det til og det ble bare enda mer morsomt for oss begge, der vi satt så harmonisk ute på plenen til min kjære gode x-mann. Mens sauene og de søte små lammene lagde masse lyd hos naboen hans.
Barn altså, før dem blir farget av verden rundt, er dem så nydelige budbringere. For så lære å stole på seg selv igjen når dem blir voksen og fortsetter med å være budbringere igjen. At Adelina kan se framtid er det nå sikkert hun har arvet også den delen. Mye hun forteller meg, mye håp hun gir meg. Akkurat som storesøsteren hennes Loriel.

sminker litt på lillesøster
Loriel og Adi

Alle barna mine er nydelige, dem er så smarte og kloke på hver sin måte. Loriel var innom hjemme her i påsken. Hun er en så befriende sjel som tenker for seg selv. Hjerte mitt banker alltid ekstra for sjeler som tenker for seg selv og ikke blir dratt i mainstream og blir der.

Loriel

Uansett det fikk meg til å reflektere over hele påsken. Det har vært egentlig ganske så nydelig og behagelig påske. Vi har “tatt med ro” stort sett da, fått gjort endel ute og fått besøkt noen. Det har vært deilig med sol. Vi her på Øslandet har vært velsignet med været.

Gode herlige nabo med sine søte sauer, tusen takk for all latter. Det var deilig å le så mye igjen.
Adi og Moffa nabo

Ja hvor skal jeg begynne egentlig, jeg har en slik lei tendens vist til å kaste inn håndkle veldig fort når jeg blir trigget. Det er egentlig hvor barnslig jeg kan bli når jeg kjenner noe som trigger meg og jeg blir skuffa eller annet.
Der stoltheten blir krenket gitt, det er ja så klart en 3D tappende energi. Jeg har virkelig fått gråte ut kjenner jeg. Det er nå godt å se verden igjen med blanke øyeepler igjen. Selvom jeg er smule redusert i dag gitt.
Jøss for en intens fullmåne det var egentlig. 3 dager før og 3 dager etter. Altså en hel uke påvirker fullmånen oss som kjenner slikt da. Tenk på det gitt.
Nå kjennes det egentlig ganske så deilig. Sitter med gode følelser nå heldigvis. Jeg har fått endelig åpenbaringer om økonomiske biten også, først nå skjønner hvorfor mennesker som har oppnådd dit ikke sier ting gratis. Det er jo svette og tårer og mye som ligger i å knekke koder. Så klart vil en ikke bytte bort en slik åpenbaring gratis.

Forhekset av Månen <3

Det er egentlig godt å tenke hvordan livet utvikler seg. Jeg tok frifall i januar, uten å vite hvordan veien ville bli. Nå 4 måneder etterpå så har alt blitt så forandret. Jeg sitter og smiler nok engang for meg selv og tenker at “I most have been born under a lucky star” så jeg er ydmyk over alle de velsignelsene som har kommet til nå og er virkelig ydmyk over alle de gode sjelene som er der, og dem som bare dukket opp.
Jeg har blitt vist litt av veien framover, ikke i detaljer så klart. Så er det fri vilje vi er født med da, så jeg har valgt å følge den stien jeg da. Jeg kjenner det er den stien som gir meg hjerte ro nå. Løfter opp min sjel og energi.

Min egen superhelt, selvom jeg “lider av Peter Pan syndrom” ;p

Min vakre nydelige mamma, som alltid har vært der. Din kjærlighet betyr ALT for meg du er limet i vårt familie, alt du har ofret deg for oss barna, og min gode herlige snille pappa. Og ikke minst mine fantastiske søstre, dere er alle unike hver på deres måte.
Alle mine andre Mødre og fedre, søstre og brødre jeg har møtt og adoptert i dette liv. Jeg kjenner meg virkelig velsignet med å ha så mange gode mennesker rundt meg som ønsker å se meg lykkes. Så takknemlig, selvom det er ikke mye vi prates i hverdagen, så er likevel alt slik som før når vi først treffes. Måtte all velsignelser komme deres vei og dere har det godt i alle deres dager.

Min vakre mamma <3
Adi &Terje og farmor
Nydelige foreldrene mine


Det har vært så mye sjokolade og påskegodt i påsken nå. Så jeg ser fram til å gå tilbake til “normalen” og komme i rutine igjen, selvom det har vært rett og slett deilig å gi slipp på alt og bare ta vare på seg selv. Tror jeg har gått gjennom alle følelseregisterene mine i løpet av helgen som var. Det var skikkelig intens energi denne fullmånen hadde å by på. Det er godt å kjenne på sine triggere og lære litt mer av seg selv rett og slett.
Og ikke minst reflektere litt over alt som er. Jeg var takknemlig for jeg har hadde ladet mine krystaller når det var fullmåne gitt. Å hente styrke og energi i fra krystaller er himmel sendt gave bokstavelig talt.

Å jobbe med seg selv er beinhard jobbing, En selv har ansvar for å gjøre noe med de verktøyene og hva en vil ta med seg videre etter de sjels møtene en treffer. All kreditt til dere som jobber med dere selv. En god Coach eller spirituell lærer viser alltid vei. Men det er en selv som har ansvar for å se den veien og gjøre noe med det. Om du treffer noen som tar all ros for din utvikling, så vil jeg brukt tiden min på en annen… for si det så.


Jeg har hvert fall kommet dit hen nå og tenker, jeg har godt hjerte. Jeg vet jeg er godt menneske, jeg trenger ikke å bevise noen noe når jeg vet hva hjerte mitt er lagd av. Også får jeg fortsette med å ha tillit til meg selv og kroppen min når den viser meg veien.
Også trenger jeg slutte med å gå med denne “byrden” jeg kjenner når jeg har dårlige dager. Selvom jeg lever for selvutvikling så betyr det ikke at jeg skal stått og stadig være den klokeste og sterkeste. Rett og slett slutte å være så hard med meg selv og la meg selv være menneskelig som alle de andre, enn å gjemme meg enda mer vekk når jeg har dårlig dager. Kjente hvert fall det gjorde virkelig godt for sjelen min å oppsøke mennesker jeg følte meg vel rundt her i går. Det var første gangen noen gang jeg har latt meg selv slappe av i andre sin hage på denne måten. Det gjorde virkelig godt for sjelen min.

deilig nabolag.

Tross alt jeg har ikke landet enda, jeg driver fortsatt og flyr etter jeg kastet meg selv ut av stupet her i januar. Det er egentlig deilig å fly i blant så mange open minded mennesker. Jeg har sagt det før og sier det igjen takk for til dere alle som leser denne bloggen. Det er utrolig hvor mange forskjellige personligheter har funnet veien hit. Setter stor pris på det. Og tenker det er nå godt at det finnes mennesker der som ønsker å se ekte annerledes hverdag også. 🙂

Dette var lenge før påske da..

By the way, flere som har spurt meg siste tiden, hva som skjer med oss etter vi dør. Det tar meg til å tenke at hva som gjør at mennesker er så opptatt av hva som skjer med dem når dem dør. Det viktigste er vel å tenke hva du gjør i dette liv mens du lever, det som gir deg fred i hjerte, enn det som skjer med deg når du dør. Hva som skjer med oss når vi dør er mye egentlig. En trenger å rydde opp i karma en har etterlatt seg om en dør bare brått. Men jeg får “tale” om dette en annen gang.

Dette var noen år siden

Hva skal jeg bli da når jeg blir voksen? Jeg ønsker å være fri og lykkelig jeg, og se deg kjære, fri og lykkelig sammen med meg..

Og en siste ting, dette til dere som føler dere truffet av dette..
Dere som ikke føler dere truffet av dette. I really LOVE YOU ALL <3

Lag deg en deilig dag hvor en du er. Og viktigste mantra som finnes er TAKK! Så takk alltid, uansett hva. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es