Altså jeg får begynne helt i fra begynnelsen. Siden tross alt det dukker opp stadig noen nye innom bloggen min og det er jo kjempe kult og jeg, evig takknemlig. Til dere som ikke kjenner meg personlig eller har hatt noe med meg å gjøre i hele tatt. Jeg trenger å oppklare først og fremst. Jeg er ei som er Lys og Kjærlighet at jeg kan til å med til tider bli for kvalmende for meg selv. Slik at jeg trenger selv å riste fra meg de brillene for å møte andre i verden noen ganger. Så jeg er ikke her for å spre noe frykt.

Altså dette handler om fakta som har gått igjen i historien opp gjennom tiden. 

Hva om vi gikk ut av boblen vår litt, hvert fall jeg med mine til tider regnbue briller. Uansett, jeg tenker med alt jeg har vært gjennom i livet, hvis valget bestod mellom å bli bitter eller ta på seg “regnbue-briller”. En trenger ikke å være rakket forsker til å skjønne at alt annet enn bitter er mye bedre.

Tilbake til oss nå alle sammen da. Jeg har på følelsen av at alt om en tid spiller ingen rolle. Altså alt spiller jo noe rolle. Men internett verden, hva vi har eid av ting, hva vi gjorde for å overleve i denne verden. Det er noe som kommer til å skje, vi får stadig tegn fra overalt. Denne ubalansen som har vært til nå. Så klart vil Jorden rette dette opp igjen. Det er ikke første gangen det skjer heller.

Vi lever i en boble og tror at katastrofer skjer bare på filmer. Men hvis vi går tilbake i historien. Så ser vi jo smutthull over ting som har skjedd og verden har blitt forandret til det bedre hver gang.

Så la oss si at noe skjer om en stund. En skikkelig natur katastrofe. Og så klart noen kommer alltid til å overleve. Vi er jo tross alt en av de nydeligste skapningene Gud har noen gang skapt. Så hva skjer videre da? Hva etterlater vi oss videre til de neste slik at dem kanskje kan finne noe håp på veien videre, finne livets mysterium om oss mennesker. Hvor langt vi har kommet nå, hva vi har klart å skape. Hvordan skal vi formidle vårt språk videre, kanskje dem vil sitte å klø seg litt i hodet. Som Maya kalender og Pyramidene, Stonehenge og Great Wall of China, Påskeøya etc
Satse på at dere skjønner kanskje tegninga?


Altså jeg føler at vi skal bygge noe stort, noe solid. Noe som kan fortelle om vårt eksistens, noe som trenger å komme opp for vi har klart å skape det sammen. Fred og kjærlighet, vi har ryddet strand og land. Vi har kommet langt. Noe vi er stolt av som vi har klart å skape sammen, alle oss som ett! Altså uansett religion, land, rase eller bakgrunn, at alle oss vil kjenne symbolsk i det som blir skapt og føle samhørighet.
I tillegg vise hvor fort vårt DNA har endret seg siste 200 år. Med tanke på alt det vi har klart å utvikle og få til på så kort tid. Det er til å med blitt forsket på at aper kan oppgradere sin DNA fra den enne siden av kloden til den andre. Så klart kan vi det vi også. Vi er jo i ett med dyrerike. Vi er jo en av dyrene egentlig, bare mer “intelligent”. Altså vi skal ta med noe spirituelt, noe fakta og historie.

Altså vi trenger å tenke litt framover. Om noe skjer, så vil vi gå virkelig tilbake til Pyramide tiden. Hva vil stå igjen når til å med Twin Towers raste i sammen på den måten og ble til støv bare. Er det noe annet enn søppel som vil stå igjen da? 
Det er jo så klart mye nydelig kunst overalt. Men igjen det viser jo ikke hvor langt vi har kommet nå. Vi har blitt så opphengt i dataverden. At vi har glemt helt at vi trenger også å ha fokus i den virkelig verden også. Det finnes mange engasjerte mennesker der ute, det vet jeg. Vi trenger flere og flere!

Så da har jeg skrevet dette i korte trekk! Så er jeg spent å se om flere har våget å skrive om sine opplevelser denne helgen. Dette er spennende reise vi er på dere. Vi er virkelig heldig at vi får oppleve denne tiden.

Måtte vi alle være beskyttet i denne reisen. Velsigne oss med, Lys & Kjærlighet & Mot & Styrke & Tålmodighet og Klarhet.


I dag av alle dager la en Munk i fra india meg som venn på FB, i tillegg sendte han meg PM og takket for jeg godkjente hans vennskap. Og han kalte meg for kjærligheten. Og sier til meg at han føler vi er hjerte venner. Ut i fra hans profil, så er han bereist og høyt respektert Munk.
Altså jeg vet ikke om dere husker videoen jeg lagde for litt siden om sjels møter.  Og hvor flere jeg kommer til å møte. Wow her er jeg, jobber, samtidig å være mor, bor i lille Norge, for så er det en bereist Munk i fra India som oppdager meg med det Jeg Er. Jeg er Humble, jeg er takknemlig for akkurat i dag trengte jeg en tegn for å skrive nettopp dette. Så dette var himmel sendt gave.  Jeg trenger å jorde meg kjenner jeg. For en glede, for en fantastisk reise.

Det er nå tid for SjelsMøter og ekte Kjærlighet det er nå sikkert. Jeg tenker det er flere spirituelle der ute som har fått mange andre beskjeder. Kanskje vi er nærme sannheten nå enn noen gang før. Hvem vet. Det er nå hvert fall spennende.

Altså jeg har respekt for andre sine religioner, så lenge dem har respekt for min. Så tenk om Kjærlighet i seg selv kunne vært nok til å bli egen religion. Kanskje mennesker vil slå seg litt mer til ro med det. Enn å tenke det er bare eventyr. Dessuten jeg ser ikke noe galt i eventyr. Jeg tenker en slange som kan snakke.. Jeg har kun lest det i eventyr bøker jeg da og ja sett det på film. Men heldigvis har jeg bare møtt respekt nå etter jeg la ut at min religion er kjærlighet, det er jo fantastisk. Jeg som fryktet annet i begynnelsen for å stå fram.


Til neste gang plukk opp søppel selvom det er ikke du som har kastet den i fra deg,

og du<3 Vær Deg Selv. Du er Unik. Du er Verdifull. Du er Fantastisk. Du er en av de sjeldne. Du er Høyt Elsket. Husk det… <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es