Da jeg først kjøpte plassen her var det så mye ting, søppel, alt mulig rart, møbler, for ikke prate om uteområde som hadde stått i over 10 år eller hva er det 15? Det så ut som jungel her både ute og inne,overalt var det stapp fult.
Jeg har med god hjelp av familie og venner, men for det meste meg selv kastet og ordnet det meste.


Utenom lille hobbit tilbygg da så klart, det var Tvedt Bygg som tok seg av det. Dem var faktisk veldig god team, la igjen masse god energi, kom på gode løsninger for å gjøre det rimelig. Er faktisk fornøyd med jobben dem har gjort og alle de løsningene dem har klart å pusle sammen. Det er varmt her selvom isolasjonen jeg bestilte var ikke helt slik som ByggMesteren ville velge. Men isolasjonen jeg valgte var rimeligere. Anbefaler Tvedt Bygg i fra hele mitt hjerte. Lojal, ærlig og oppriktig gutter. Jeg er ikke helt sikker på om dem har en greie med å ikke holde tidsfrister. Men håndverkere er vel håndverkere..


Men uansett, det jeg ville fram til var slik jeg husker stortsett i fjor altså 2018, at jeg gikk rundt halen min om evig dans av husvask som gjorde at jeg ikke engang fikk tid til å skrive ett eneste blogginnlegg eller gjør noe av mine ting nesten. Altså jeg har tømt mye av alt, opp til flere ganger tømt skapene og gjort det ryddig. Men så har det bare blitt rot igjen og enda mer. Men jeg ser jo at jenta mi er i bølgelengde egentlig med meg. Hun liker også å ha det ryddig rundt seg. Så jeg tenker nå når vi har blitt oss to bare så trenger vi ikke så mye av alt. Så da kan jeg bare kaste og gi bort det meste.


Uansett nok engang for hvert ting jeg har kastet og ryddet bort, så har jeg følt at jeg har fått healed endel av meg selv. Minner og vaner.
Selvom jeg må ærlig innrømme at jeg røyker enda litt, det har blitt mye mindre enn noen gang før. Målet er å slutte helt. Selvom jeg går med unnskyldninger som “det er eneste greia jeg har”.. Det er alt for dumt. Jeg har verktøy og alt som kan gjøre lettere for meg å slutte. Jeg trenger å sette en dato og bare slutte helt. Nå er det ingen andre her enn meg nå som røyker, så.

Det jeg ville fram til, det er noen få skap igjen i huset nå som skal tømmes for godt denne gangen. Kjøkkene skal jo byttes ut. Så det blir jo greit enn at det skal være 3 forskjellige typer skap i lille kjøkkene her nå, selvom det er sjarm i det og. Vi får se. Først skal jeg tømme de få skapene før jeg bestemmer meg om kjøkken egentlig. Den tid den greie. 


Any way, jeg tenker det er siste lag også da. Siste rest av bagasje som skal bort. Sånn at det ikke føles som overfaltisk orden. Men altså da skikkelig i orden. Jeg gleder meg til å ha akkurat det jeg trenger, enn å ha så mye av ALT som er. Hmm altså jeg trenger å tenke hardt og en stund på når det kommer til mine klær og sko da. Men utenom det… haha

Any way, jeg har for første gang på lang tid følt og kjent hvordan det er å være singel og bo alene, det er en slags avslappende ro over det hele. Jeg tenker litt sånn stille i min sinn. Oi dette kan bli virkelig vanedannende deilig, selvom ja kjenner at kroppen, sjelen trenger kroppskontakt. Den
seksuell frustrasjon jeg hadde er omtrendt ikke til stede lenger heller.. uff tragisk haha


Men ja først gang på lang tid kjenner jeg at jeg har det veldig godt, altså jeg kjenner meg lettere til fots. Lettere til sinns. Men ja har ikke hatt nok Azi tid så sjelen min er trøtt det er den. Det kan jeg bare ærlig innrømme og si slik som det er. Bonus har vært at jeg har fått mange timer med meditasjon på kveldene før jeg har sovnet. Dessuten så pleier jeg å gi kjærlighet og healing til dem jeg er glad i. Så det er vel win-win at det har blitt tidlig kveld på meg siste tid.Selvom det føles litt overfaltisk orden pga 6-7 skapene mine, så føler jeg at jeg har det bedre nå enn det jeg har hatt noen gang tidligere. Så nå skal jeg sette meg ned og tenke litt på blogging framover. Har lest i boka og trenger egentlig å gi meg selv klapp på skulderen, med tanke på det har kun gått 1 mnd fast blogging og med barnesykdommer i tillegg. Allerede er det haug av folk som følger med likevel. Jeg tror jeg skal heller slå meg kanskje med ro med denne bloggingen. Det er mest ute jeg ønsket å være enn blogge på nett. Men den tid den greie får det bli.


Åh nå gleder jeg til våren kommer etter alle disse blomsterbildene.

Lag deg selv en deilig dag. <3  Møtt våren med mindre ting tang, kvitt deg med det du ikke trenger.. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es