I dag blir jenta mi 14 år. Jenta jeg hadde letteste svangerskap og fødsel. Hun sov rundt i fra hun ble født. Gråt nesten aldri og var med oss andre overalt. Jenta som krevde nesten ingenting. Smilte startsett hele tiden. Så smart, klok og vis. En gammel sjel kan en si. Begynte å snakke da hun var 1 år, lærte seg å skrive når hun var 2-3 år. Første bokstav var O. Det lærte hun i dusjen med meg. Etter det ønsket hun selv at jeg skulle lære henne flere bokstaver. Regne enkel til litt mer avansert regnestykke. Og ikke minst se aura og kunne lese energi og fortelle om framtiden. At hun har arvet endel av mine gener er det nå sikkert. Lille halen min fram til hun ble 13 gitt.


Hipp Hipp Hurra For Deg Idag Loriel. Måtte du føle deg elsket og tatt vare på i dag. Vi elsker deg <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es