Det å kunne være rundt mennesker som har tro på deg, som heier på deg på avstand på sin måte. Og jeg er så ydmyk og så takknemlig. Jeg sitter her og fordøyer den deilige bursdagfeiringen av min minste tantebarn, han ble hele 4 år. Stor flott ung kar. Jeg er egentlig uendelig takkenemlig for alle de nydelige tantebarna og barna jeg har.. alle sammen en etter en, Ingen nevnt, ingen glemt.. <3 Mamma & Tante elsker dere alle sammen, eller glad i dere da dere som er tennåringen nå da og leser dette selv. ;p <3

http://www.blogg.azadehazari.noJeg tenker når en har familien sin rundt seg i all slags type vær, det gjør en virkelig ydmyk. Hvert fall meg. Jeg har sagt det før, jeg sier det bare igjen og igjen og igjen. TAKK TAKK TAKK humble takk til min beste Mammani og Babbai joonam. Den moderlig og faderlig støtten dere viser så frivilig. Dere er helt unik, vi alle har vokst mye sammen i denne reisen. Jeg er virkelig glad i dere begge to jeg, selvom dere var født i en merkelig generasjon stakkars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Det har aldri vært deres feil noe av det dere har gjort. Dere har bare gjort så godt dere kunne begge to. Og i tillegg til alt som har vært, så har dere holdt ut SAMMEN. Vært limet i vårt familie. Jeg er stolt av dere begge to jeg og alt dere har lært meg og oss søstre på denne veien. Jeg er så takknemlig for alt dere har gitt oss av alt for at vi skal få det vi ikke fikk da alt ble plutselig forandret. TAKK for dere ALLTID tenker på oss uansett hvor enn dere har havnet hen. Dere har virkelig blitt så rund i kantene etter lille Daniel ble større og ble noen hakk mer “Black Sheep” enn meg gitt.. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOgså så klart Denne Gigantisk SøsterligBånd Kjærlighet vi har sammen mine søstre og meg, takk TAKK takk til mine NYDELIGE Søstre for alt vi har vært for hverandre i alle år. Vi har vært engler her for hverandre føles det som. Dere har likevel følt som mine engler, dere har vært der når jeg har virkelig trengt noen. Jeg kommer alltid til å sette pris på å ha mine søstre, hele familien rundt meg jeg,. For oss betyr Familien Alt. Vi er veldig knytta gjeng.
Likevel, jeg tenker vi har alltid vært der for hverandre uansett vi søstre. Eller jeg føler mest dem for meg, jeg har til nå “sluppet unna” i fra å være “voksen” i min søster gjengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg trenger å nevne Vårt StoreSøster har virkelig vært der for oss alle mye av tiden i hennes oppvekst, hun ønsket hele tiden at familien skulle alle sammen klare seg uansett hva det gjaldt, hvert fall etter at vi mistet så mye på veien hit. Jeg husker hun delte sine store drømmer med meg før da jeg var yngre. Jeg fant det så fascinerende å se gløden i øyene hennes og hun lyste opp hver gang hun snakket om hvordan hun skulle få ting til.
Hun ønsket bare at alle skal ha det bra og alle skal være lykkelig. Jeg husker da hun alltid hadde en smil på lur, om hun ikke smilte så var det noe virkelig veldig galt. Hehe
Dessuten så elsket hun å kile meg da jeg var liten husker jeg. Så mye at jeg tisset på meg til å med. Jaja jeg har en vag minne om at hun fikk igjen av noen andre tilslutt. haha

Uansett, vi er heldigvis alle alltid vært velsignet på hvert vårt måte hele veien. Så takk Takk takk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg så klart en kjempe takk til deres gode snille menn/ og mine brødre, jeg er så takknemlig for at dere stiller opp på hvert deres måte. Jeg er heldig som har fått brødre i dette livet likevel.

En Stor Spesiell Takk til ALLE Venner som ble til Familie
Dere er helt unik og uerstattelig hele gjengen. <3 Alltid der og feirer og alltid der i vanskelig tider.


Hilmar


Jeg er så ydmykt og velsignet som har en så Solid, God Familie som virkelig er ALLTID der uansett. Ja vi har hatt litt av hvert opp igjennom årene, noen ganger mer, vi har da Perser blod i oss for å si det slikt.
Vi går stort sett rett fram på saken og har Passion. Jeg elsker det å kunne snakke med hjerte og bli forstått med hjerte tilbake.
Men uansett. Jeg er så stolt av oss jeg. Hele gjengen.

http://www.blogg.azadehazari.noAlt vi har klart å skape sammen. Hvert vårt måte. Likevel stått stødig sammen, falt litt fra, funnet tilbake til hverandre. Vi har ALLTID tilgitt alt mulig rart fra stort til lange stund med pause i fra hverandre. Men det er så skjønt å se at nesten hele familien er samlet nå. Det er så godt å se en sånn deilig flyt nesten i oss alle. Så jeg gleder meg til vi er samlet hele gjengen jeg. Det går seg nok til tenker jeg.. 🙂

<3 Måtte Vi Alle Være Beskyttet og svært så Velsignet i Denne Reisen Sammen <3

http://www.blogg.azadehazari.noFamilien min har blitt stor flott gjeng, til å begynne med kun 6 stk, da vi først landet her til Norge alene og forlatt i nesten “kulden” en mai dag i 1990.

Jeg kjenner jeg har fått min dose av trygghet og kjærlighet i går hos min kjære søs og nesten hele familien. Jeg er så ydmyk og takknemlig over den stille, stødige, trygge heiearopen, men likevel en veldig høy en. Så hensynsfull alle var rundt meg. Som om dem fikk endelig en bruksanvisning på hvordan jeg er. Det å kjenne seg elsket i sin familie er alfa og omega tenker jeg for å kunne overleve i denne verden. Det er jo så klart mye som kan være familie, venner som kom og ble med videre.. likevel BlodBånd det er noe der som føles magnetisk tiltrekning på en måte. Akkurat som bekyttelse overlevese strategi. Jeg har hvert fall vokst opp med at det er alltid noen i familien som er der. Og når det er ille så er de aller fleste ALLTID der..Jeg kjenner jeg er bare ydmyk og takknemlig i dag over at jeg er så beriket med en familie som jeg har. Jeg takker alle mine engler, mine guidere, mine beskyttere, universet, kjære Moder Jord. Jeg takker ydmykt for vi er så heldig at vi skal oppleve denne tiden som skjer nå.

Vi går i en spennende tid foran oss, det er nå sikkert. Jeg har hatt store deilige downloads/åpenbaringer. Jeg har hatt frysninger i flere timer.
Dette er bare helt fantastisk sier jeg bare at vi er en av de heldige som får oppleve denne enorme skifte som foregår bak i kulissene. Gleder meg til å fortelle om alt, litt etter litt..

Jeg tenker det er viktig å ha tro på seg selv. Det er ALT der alt begynner. Så jeg er svært så takknemlig for alle gavene mine. Så jeg takker svært så ydmyk for alle gaver, for alt jeg kan se. Alt jeg er. Takker så ydmykt for jeg kan være budbringer og tillit jeg klarer å skape rundt meg. 

www.blogg.azadehazari.noSå Dagens Mantra Nok En gang blir

Takk TAKK takk

Se de øyene da.. åh dakkar liten.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es