Jeg er tall frik. Jeg elsker tall, jeg ser tall overalt. Jeg har studert mye tall opp gjennom årene..

Jeg har sett 144 000 opp igjenom siste tidenes løp. Men jeg har en slags tunnelsyn der. Dem sier hvis mottakeren ikke er motaggelig for budskapet så vil dem ikke skjønne det.

Jeg er tydeligvis ikke mottagelig tenker jeg, siden jeg ønsker ikke å skjønne kanskje engang. Jeg kan se for meg hva det går i, men akkurat jeg ønsker ikke å få inn budskapet. Akkurat som det blir til å med alt for fjernt for meg til å være, men så er jeg heller ikke så arrogant at jeg avfeier det bare for jeg ikke har undersøkt det godt nok, eller i hele tatt sånn egentlig.

Jeg sier heller ikke at det ikke kan være tilfelle, med tanke på jeg har jo fått helt andre oppvåkning på ting som andre ikke har våknet opp til det enda. Og i tillegg de siste 3 årene så har dette med 144 000 dukket mer og mer opp sånn overalt..

Any way, jeg google i går da for første gang, og det var jammen noe om det i alle relgion der ute. Jeg ble så satt ut at jeg har ikke googlet det engang før tidligere. Til å med i twin flame sidene prates det om det.. hmmm. jeg har bare alltid lest kjapt forbi alt som har handlet om 144.000. Akkurat som en struts eller noe.. akkurat som jeg ikke ville se engang… Men uansett jeg trenger å undersøke det litt mer tenker jeg. Bli litt mer opptatt av det store bildet der ute. Enn å henge meg opp i fille ting på veien. 

Any way, da jeg hadde min aller første oppvåkning som 18 åring, da var jeg så mye mer åpen om kjærlighet og det perfekte verden menneskene kunne skape sammen, jeg hadde fantastisk visuelringsevne da også.
Jeg tror ikke jeg hadde hørt om de 144 000, men jeg så ett fantastisk framtidsbildet. Jeg hadde virkelig håp og troa med andre ord kanskje, jeg vet ikke.

Uansett, jeg har virkelig tro på det finnes en link, eller påminnelse i fra alle relgion som er. Så klart trenger vi også å skape påminnelse til de neste som kommer senere enn oss.  
Vi trenger å påminne hverandre om Kjærlighet, om vi er virkelig her for å være ett sammen. Vi trenger å se på hverandre som søsksen, som familie.
Som hverandre sine hjelpere..


Jeg runder av denne med å si jeg har virkelig jobbet kjempe hardt med meg selv for å skinne enn å bli bitter her i dette livet.. Takknemlighet og det å kjenne en blir ydmyk over gaver, velsignelser som daler ned, og enda mer måtte det dale ned framover til oss alle.. <3

Det er nå ikke rart en blir litt skremt av hva en selv har stelt i stand til i tider.. haha

Merker at allerde har jeg blitt bevist på meg selv at jeg har mistet meg litt på veien 2 ganger allerede, men så hentet meg selv inn igjen, eller utvikle meg videre heter det kanskje.
 Huske meg selv midt opp i alt. Men samtidig bli synlig og Mer, Også for hele verden gitt.
Jeg trenger å si jeg vil ikke bli Shallow i denne reisen, det er ikke bare kun min ytre jeg ønsker å komme meg fram på. Selvom jeg er så svært så takknemlig for min ytre.
Det finnes any way mer enn nok av slike allerede der ute.

Jeg har så mye mer i meg, mye klokt, godt som har kommet etter alt som har vært. Så nå når jeg driver og blir oppdaget rundt allerede, med å være så anonym som jeg er. Så da er det viktig å huske på det å beholde roen. Tålmodighet ja, dette blir spennende å se hvordan dette uvikler seg. Skjelven, men det ga meg mot til å fortsette videre. Så TAKK Takk TAKK universet for det ble snudd til noe positivt likevel.

det er ikke det jeg ønsker at folk skal forgude meg eller beundre meg for ett eller annet, jeg vil bare vi skal huske at vi trenger å sende budskap om Kjærlighet & Håp videre til de neste etter oss enn bare all søppla som er. Vi trenger å rette ryggen og ta ansvar for det vi har gjort. Ja jeg har egentlig mange lange gode taler, men dem for bli annen gang. Just follow me and & let us share some good vibes <3 sier jeg bare 😀


Men nå er det for sent å snu any way, så ta på belte også håpe på det beste skulle gjerne ha trengt mer moralsk støtte og at de aller beste blir med meg videre med i denne reisen. Jeg tenker at alt ordner seg nok til slutt ja.. :-))

Jeg sier bare TAKK TAKK TAKK TAKK for alt som måtte komme, jeg åpner opp armene og lar universet ta vare på alt jeg måtte trenge.
Takk for alle gaver og velsignelser som blir sendt til oss alle ..
Tusen hjertelig takk til deg for du var innom min side, måtte alt godt dale ned til deg og alle dine <3

Livet er merkverdig fantastisk på alle måter gitt :-)) - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es