Nå er julaften rett rundt hjørne. Vil ønske dere alle en riktig god jul. ??

I samme anledning vil jeg også si, til neste år vil det bli stor forandring her på siden min. Det skal etterhvert pusses opp og bli helt anderledes.

Jeg skal ta enda en studie innen coaching og utvikler meg videre, denne gangen er det videre utdanning i høgskolenivå.  Inne mellom studie og bok skriving vil det bli endel video som jeg skal lage og legge ut. Diverse verktøy jeg har brukt vil jeg snakke mye om. Om det blir her eller Facebook/Instagram er det bare å følge med og se. 😉

Jeg har store planer til de neste årene som kommer. Endelig er denne tiden kommet. Jeg har gledet meg og sett veldig fram til denne tiden.

Ønsker deg og dine riktig god jul, takker så utrolig mye for alle disse årene dere har vist tillit til meg og følgt meg, takker så mye for alle nye som dukker opp hver dag som går.

Vi sees i løpet nyeåret 🙂

hjerte jule klem til dere alle ~<3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es