Jeg har som sagt hatt drøm om å jobbe frivillig i India. Ta med barn og det som er å bo der og skape en bedre verden. India er kultur rik land, med så mye godt som stammer der fra. Det er bare så trist å se hvor lite vi tar vare på det som er.
Jeg har ønske om å starte prosjekt “Lille Måne”. Det går ut på å hjelpe kvinner og barn som har opplevd vold og splittelse. Der kan dem få riktig hjelp for å komme seg videre. En plass der dem kan kjenne seg trygg og kjenne at dem blir tatt godt vare på. Der dem kan få støtte og lære hvordan dem kan klare seg selv videre og stå på sine egne ben.
Jeg lagde meg Lille Måne side i 2014 fram til i år var det bare jeg som likte siden. Jeg har ikke reklamert noe for Lille Måne siden. Men fra da jeg kjente i marg og ben at det blir India tur på oss i år, har mange i fra India funnet veien til siden min på Facebook. Bare det er morsomt i seg selv… 😉

Jeg kunne ikke bare ta med meg lille jenta mi og reise til slummen og si her er vi og starte helt i fra bunnen av. Så jeg surfet en kveld på nettet. Google “reise med barn til India” Merkelig nok dukket Goxplore opp som første alternativ. Tegn fra oven tenkte jeg? Jeg så kjapt gjennom siden,  sendte mail og forklarte dem om jeg hadde stort ønske om å ta med meg jenta mi på 4 år. Etter ett par dager fikk jeg epost tilbake om at det gikk helt fint. Wohooo tenk på det skulle ordne seg.  🙂

Akkurat der og da satt jeg uten penger, bare med følelsen av at det vil ordne seg. Jeg prøvde først å få oss sponsor, men det ble ikke noe av det. Så begynte tankene å komme. Kanskje jeg hadde kjent feil. Kanskje kallet mitt var ikke ment for nå.
Men i slutten av mars kom skatteoppgjøret og det jeg får tilgode dekker turen eksakt på beløpet. Så da var det bare å melde seg på, bestille pass og vaksiner, rope hurra og skrike det ut! 😀

Jeg tenker dette vil berike jenta mi og meg på en helt annet nivå. Det er jenta mi som skal vokse opp i denne verden. Og hun er som meg med elefant hukommelse så dette vil hun huske. Jeg håper i fra hele mitt hjerte at hun forsetter på mine prosjekter når jeg er gammel og ikke kan gjøre det selv. Jeg bare trenger å holde denne troen på det vil ordne seg økonomisk framover at jeg kan starte mine prosjekter der slik vi kan gjøre en forskjell.

Kjenner sommerfugler i magen vokser bare jeg tenker på alt dette. Det bobler så mye at jeg vil helst ikke tenke så mye på det. Jeg trenger å puste dypt med magen for så kjenne bakkekontakt. Dette gir meg en ubeskrivelig følelse av glede. Det er dette jeg har ønske om å drive med å gjøre forskjell rundt om kring i verden og i Norge. Selvom en stund så trodde jeg at det var i Norge Lille Måne skulle bli født. Men nå vet jeg det er i India, det er der det hele kommer til å starte. Jeg trenger bare å ha troen det vil ordne seg både økonomisk og alt annet.

Så hva denne turen vil bringe aner jeg ikke. Bare takknemlig for Goxplore som er vel etablert og vi får denne muligheten til å dra via dem og bli trygg først før vi kan gjøre andre trygg.  😉

Neste steg er å samle gaver til barna, puslespill, lett leste engelske bøker, kanskje klær og penger etc. Så bare ta kontakt hvis det er noe du kan bidra med. 🙂

 

Bildene er lånt i fra Goxplore

 

 

 

 

 

 

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es