Jeg har lagt merke til energien har vært så intens siste tiden. Det er rart å tenke på hvor langt vi har egentlig kommet i menneskeheten historie. Men likevel så er det fortsatt mennesker der ute som  sitter og holder igjen på gamle utdaterte måter å tenke på.

Denne energien som har formet seg etter all styret med usa. Ja jeg velger å skrive usa med små bokstaver fra nå av. 😉

Jeg skjønner både mitt og andre slike som meg, våres budskap kommer til å bli mer akseptert av de neste generasjonene enn disse som lever nå.

Men likevel hvorfor er det en utfordring at mennesker selv de minst uopplyste der ute. Eller de med makt. Kan være så totalt borte vekk i fra se ting slik som det er. Dem som vil leve i en slags illusjon om å drepe, hate og gjør mest mulig skade er tingen for å kunne overleve. Hva som gjør at noen kan være så langt bak i  menneskehetens utvikling?
Jeg velger nå å tro at vi mennesker har utviklet oss enormt for jeg ser flere som tar affære med å leve mer nøytralt og miljømessig bedre liv.
Men kanskje er for miljøet jeg ønsker selv å befinne meg i er mer opplyst på denne kanalen enn dem som lever i evig fornektelse.

Det vi har fokus på det blir mer av. Har vi fokus på hat, på urett, på mistillit, på mistro, på ulykke, på krig og elendighet. Jo mer dritt vil det dale ned.

Men hvis vi snur vekk vårt fokus begynner heller å gå innover. Se først inn i seg selv. Finne roen, kjenne etter pusten. Stå støtt på sine egne ben og bare senke skuldrene ned. Ha fokus på takknemlighet, kjærlighet. Samtidig gjør beviste valg med å gjøre forskjell i hverdagen, trenger ikke å være så mye med engang. Kanskje i løpet av en dag så ta ett godt bevist valg. Bruke nettopp din stemme på å gjøre det riktig. Om det er å stå opp og forsvare en. Eller kjøpe økologisk, eller hjelpe noen som ikke har det like godt som deg. Eller bare det å bevare roen i visse situasjoner.

Jeg mener fast og bestemt den energien vi sender ut. Den blir fordoblet. Merker selv på gode dager hvor mange jeg smitter og på mindre gode dager. Hvor mange jeg smitter da.
Vi er alle energi. Alt er energi. Og når vi vet alt dette, så hvorfor er det så vanskelig å bare akseptere at energien vi sender ut vil påvirke miljø og verden og menneskene, dyrene ALT rundt oss.

En slik ubalanse med så mye intens sinna, irritasjon energi som herjer nå. Er det veldig viktig med flere som blir bevist på dette og tar en oppgjør med seg selv og det en sender ut videre.

Jeg våkna nok engang fra støy, jeg velger å kalle det støy. Jeg oppdaget at det er så mye godt som har gått meg hus forbi. Jeg kjenner jeg har ikke noe ønske om å bli dratt inn i andre sin modell av verden. Jeg liker meg godt i min modell av verden. Og min modell av verden er riktig for meg. Slik som din er for deg. Men jeg liker meg mye bedre av å være tilstede. Her og nå. Se livet med mine egne øyner. Jeg har ønske om å bruke min stemme på min måte uten at jeg trenger å skrike høyest. Men heller små forandring i hverdagen som gjør at jeg kan leve harmonisk med meg selv og mine nærmeste for til syvende og sist så er det våres nærmeste vi ønsker at dem skal ha det bra. Og deres ve og vell som betyr mest for oss. Men samtidig ønsker å gjøre gode gjerninger der ute for felleskapet, oss alle i denne verden likevel.

 

Hva om når du er ferdig å lese dette. Så smiler du til deg selv og de neste 10 personene. Du sier Hei til noen du ikke kjenner. Du smiler enda mer til deg selv. La oss se om hvor mye vi kan forandre på energien som herjer nå bare av å sende god energier videre.

Forandringer begynner med en selv. Hvis ingen ønsker å ta ansvar for seg selv så hvem skal da ta ansvar for hvem etterhvert? Så la oss begynne med oss selv. Forandre vårt indre modell av verden. Kjenne på pusten og gi slipp på alt som tyngder oss. Gi slipp på alt som ikke er ment for oss. Men heller sikte på det gode siden av livet. Det positivet. Siden tross alt det som tyngder oss bringer oss ikke akkurat så mye fram i livet. Så hva om vi bare ristet alt det av. Og så det vakre i det i å leve. Det å kunne eksistere her og nå. På denne tiden. Nå når vi driver og lager historie.

 

Vi er jo med på de neste historie bøkene… La oss være dem som forandret alt til det bedre.. -:)

 

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es