Jeg har smilt så mye i år. I hvert fall mye mer enn i fjor. Men likevel ikke like mye som før…

Jeg måtte først finne gleden i meg selv. For så kunne se og dele glede. Jeg er så takknemlig idag kjenner jeg. Takknemlig for min stahet som jeg endelig ser at jeg har. Takknemlig for jeg gir aldri opp. Takknemlig for styrken jeg har i meg. Takknemlig for jeg lever nå idag.

Takknemlig for solen snudde i dag, det blir lysere hverdag framover. Er takknemlig for alle de menneskene som er rundt meg. Så mange som deler sitt smil og glede. Så mange som deler sitt liv. Så mange gode herlige sjel der ute.

Jeg er så takknemlig for tilliten folk rundt meg viser. Takknemlig for all kjærlighet og glede som blir delt med meg. Takknemlig for min gode familie, takknemlig å ha min snille gode kjæreste ved min side. Takknemlig for alle venner og alle bekjente som deler så mye av seg selv til meg og mine. Takknemlig for mennesker som dukker bare plutselig opp og viser enorm tillit at man igjen nok engang tror på mennesketen igjen.

Takk for 2016 til en og hver av dere. Jeg er så takknemlig for å ha alle dere i mitt liv. Jeg gleder meg til fortsettelsen av denne reisen.

Det Gode Livet begynner når en har først bestemt seg at det skal begynne. Jeg gleder meg masse til livet. :-))

God Jul til dere Alle sammen.
Ta godt vare på enhver og alle. For alle fortjener å føle seg spesiell og alle vi trenger å se hverandre litt mer i øyene <3

Jule-klem

Azi Shantell <3

 

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es